07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » #ChildAbusersProtectedInTurkey Geri Adım Attırdı
#ChildAbusersProtectedInTurkey Geri Adım Attırdı

#ChildAbusersProtectedInTurkey Geri Adım Attırdı

MHP’nin çocuk istismarının önlenmesi için araştırma komisyonu kurulması önerisi AKP oylarıyla reddedilmesinin ardından sosyal medyadan gelen tepkiler sonrası Araştırma önergesi yarın TBMM Genel Kurulu’nda görüşülecek.

AKP Grup Başkanvekili Naci Bostancı; CHP, HDP ve MHP gruplarıyla varılan mutabakat çerçevesinde çocuk istismarıyla ilgili ortak bir araştırma önergesi verileceğini belirterek, önergenin yarın TBMM Genel Kurulu’nda görüşülerek araştırma komisyonu kurulacağını söyledi.

MHP’nin çocuk istismarlarının araştırılması ve önlenmesine yönelik araştırma komisyonu kurulması için yaptığı teklif AKP’lilerin oylarıyla reddedilmesine gelen tepkiler sonrası AKP geri adım attı.

Sosyal medya twitter kullanıcıları AKP’nin çocuk istismarlarının araştırılması ve önlenmesine yönelik araştırma komisyonu kurulması teklifini reddetmesinin ardından bugün #ÇocukİstismarcısıAKP ve #ChildAbusersProtectedInTurkey (Çocuk istismarcıları Türkiye’de korunuyor) etiketinin altına tweet atarak Türkiye gündeminde birinci sıraya sokması AKP’ye geri adım attırdı.