07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Cenazede Provokasyondan Kötü Kokular Geliyor

Cenazede Provokasyondan Kötü Kokular Geliyor

İstanbul’daki şehit cenaze töreninde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na kurşun atarak provokasyon yapan şüphelinin olaydan üç dakika önce Başbakan Binali Yıldırım ile sarmaş dolaş görüntüleri ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu’nun aracına saldıran ve gözaltına alınan diğer saldıganların da üzerlerinde sahte çevik kuvvet kıyafeti olduğu belirlendi.

Kurşun atan başbakanla sarmaş dolaş

İstanbul’daki şehit cenaze töreninde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na kurşun atarak provakasyon yapan kişinin eylemden üç dakika önce aynı törende bulanan Başbakan Binali Yıldırım ile görüşüp kucaklaştığı ortaya çıktı.

Untitled-1

Şehit yakınıyım diyerek Kılıçdaroğlu’nun arabasına saldıran ve daha sonra gözaltına alınan 2 kişiden biri olan Tunç Ezer’de sadlırıdan önce Binali Yıldırım ile sarmaş dolaş olduğu görüntüler var. Üzerinde sahte polis kıyafeti ile gözaltına alınan uyuşturucu ticareti ve adam yaralamaktan sabıkalı Tunç Ezer’in üzerinde Binali Yıldırım ile sarılırken de yine sahte çevik kuvvet kıyafeti görülüyor.

575897a1c03c0e0facacb8ea

Kılıçdaroğlu’nun aracına saldıran ve gözaltına alınan Tunç Ezer’in sahte polis kıyafetini neden giydiği, polislerin buna nasıl izin verdiği ve iktidar ve hükümet kanadından üst düzey isimlerin katıldığı cenazedeki güvenlik zafiyeti tartışılıyor.

57589ab7c03c0e0facacb8f8