07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Şehit Cenazesinde Organize İşler
Şehit Cenazesinde Organize İşler

Şehit Cenazesinde Organize İşler

İstanbul, Fatih Camisi’ndeki şehit cenazesi sırasında gerginlik yaşandı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na bir kişi tarafından mermi kovanı atıldı

CHP lideri Kılıçdaroğlu emniyeti suçlayarak şunları söyledi; “Ayıp olan nokta şu. Bir kişi Cumhurbaşkanı’nın, Başbakan’ın, İçişleri Bakanı’nın önünden geçecek, gelecek benim önümden geçerken bana bu kurşunu atacak. Beni ölümle tehdit edecek sözde. Onun feriştahı gelse inandığım yoldan beni döndüremez. Beni üzen nokta bütün bu olayların emniyetin gözü önünde hatta bir anlamda onun koordinasyonunda gerçekleşmiş olmasıdır.

Bize şunu söylüyorlar. Kendi önleminizi kendiniz alın. Göreceksiniz, bundan sonra kendi önlemimizi kendimiz alacağız. Bakalım kim nasıl müdahale ediyor. Kimseye pabuç bırakmayacağız. Bir kişi ölürüz, bin kişi geliriz. Hiç kimse bizi yıldıramaz”

“Fail Osmanlı Ocakları”

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Kılıçdaroğlu’nun önüne mermi bırakanların Osmanlı Ocakları’ndan olduğunu öne sürdü. Erdem “Bu şekilde algı yaratmaya çalışıyorlar. Osmanlı Ocakları denilen zerzavat grubuna soruyorum; Bu cenazeler konusunda yurt severlik ruhu varda şeref namus ve haysiyetleri varsa bunu ispatlasınlar. Şehide kelle diyenlerinde çelenklerini parçalasınlar. Hodri meydan. CHP’nin ne Genel Başkanı ne milletvekilleri şehide hakaret etmez sahip çıkar. Terör örgütlerinin karşısında pozisyon alır. Mermi bırakılması bir mafya raconudur. Bu havuz medyası eğer mermiyi bırakanları şehit yakını derse bizim şehitlerimizin yakınlarına mafya demiş olur. Böyle bir algı operasyonu yapıp da onların vicdanlarını örselememelerini tavsiye ediyorum. Cebinde tabanca mermisiyle neden gidiliyor cenazeye? Cebinde tabanca mermisiyle cenazeye gidilmez. Bunların provokasyon olduğu aşikardır. Asla boyun eğmeyeceğiz bunlara” dedi

İşte Kılıçdaroğlu’nu kurşunla tehdit eden provokatör

saldırgan

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı Fatih Camii’ndeki olaylara ilişkin kurşun atan kişinin de aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.