07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Cenazede Kavga

Cenazede Kavga

“Genç Fenerbahçeliler” adlı taraftar grubunun lideri olan Sefa Kalya Taksim’de kaldığı otel odasında ölü bulundu. Kalya’nın cenazesini Adli Tıp’a götürecek cenaze aracı otel önünden hareket ettiği sırada, iki grup arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı yumruk yumruğa kavga çıktı. Kavga sırasında bir kişinin bıçak çektiği görüldü.

Sefa Kalya’dan gün boyunca haber alamayan yakınları kaldığı otele geldi. Otel odasında hareketsiz halde bulunan Kalya için polis ve sağlık ekipleri istendi. Sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sounda Sefa Kalya’nın öldüğü belirlendi. Bunun üzerine, Kalya’nın kaldığı otele Olay Yeri İnceleme ekipleri istendi. Polis olay yeri incelemesi yaparken, Cumhuriyet Savcısı da otele gelerek incelemelerde bulundu. Kalya’nın cenazesi, incelemelerin ardından ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

CENAZE GİDERKEN KAVGA ÇIKTI

Sefa Kalya’nın cenazesini arkadaşları ve Fenerbahçe taraftarları otelden alıp cenaze aracına taşıdı. Cenaze aracı hareket ettiği sırada ise iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle yumruk yumruğa kavga çıktı. Kavga sırasında bir kişinin bıçak çektiği görüldü. Kavga devam ederken, cenaze aracı Adli Tıp Kurumu’na doğru yola çıktı.