07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Bir Yalanlama ve Şimdi Her Şey Daha da Karıştı
Bir Yalanlama ve Şimdi Her Şey Daha da Karıştı

Bir Yalanlama ve Şimdi Her Şey Daha da Karıştı

AKP’ye yakın Yenişafak gazetesi 15 Temmuz gecesi darbecilerin Moda Deniz Kulübü’nde rehin aldığı kuvvet komutanlarından biri olan Hava Kuvvetleri Komutanı Abidin Ünal’ın personeliyle yaptığı toplantıda, “Akın Paşa kesinlikle doğru söylemiyor. Genelkurmay’ın açıklaması da doğru değil. Hiçbirine kefil değilim” dediğini iddia etmişti. Hava Kuvvetleri Komutanı Abidin Ünal o haberi yalanladı. Ünal;”Hava Kuvvetleri olarak kendi içimizde yaptığım bir konuşma maksatlı olarak ve çarpıtılarak basına yansıtılmıştır.” dedi.

Hava Kuvvetleri Komutanı Abidin Ünal, personeline olay gününü anlattığı iddia edilen konuşmasını yalanladı. Yenişafak gazetesi  Ünal’ın konuşmasında, “Akın Paşa kesinlikle doğru söylemiyor. Genelkurmay’ın açıklaması da doğru değil. Hiçbirine kefil değilim” dediğini iddia etmişti.

İşte Orgeneral Abidin Ünal’ın yeni açıklaması;

“Yaptığım konuşma maksatlı olarak ve çarpıtılarak basına yansıtılmıştır”

“Biz Genelkurmay Başkanımız ile mutlak itaat ve büyük bir uyum içerisinde, gece gündüz demeden yoğun bir gayretle, içimizde ur haline gelmiş olan illegal çete mensubu terörist hainleri (FETÖ) temizleme çalışmalarımızı büyük bir kararlılık, azim, inanç ve el birliğiyle yürütmekteyiz. Hiç kimsenin bu konuda en ufak bir şüphesi olmamalıdır.”

“Konuşmam maksatlı olarak çarpıtıldı”

“Hava Kuvvetleri olarak kendi içimizde yaptığım bir konuşma maksatlı olarak ve çarpıtılarak basına yansıtılmıştır. Biz Genelkurmay Başkanımız ile mutlak itaat ve büyük bir uyum içerisinde, gece gündüz demeden yoğun bir gayretle, içimizde ur haline gelmiş olan illegal çete mensubu terörist hainleri (FETÖ) temizleme çalışmalarımızı büyük bir kararlılık, azim, inanç ve el birliğiyle yürütmekteyiz. Hiç kimsenin bu konuda en ufak bir şüphesi olmamalıdır.”