07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Biatçı Kafası

Biatçı Kafası

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, imam hatip ortaokulunun açılışında konuştu; “Ne hikmettir bu okullardan bazen de böyle yamyamlar çıkıyor. Allah’a hamdolsun imam hatip gençliği gayet güzel okuyor, önüne bakıyor, milletini seviyor, hizmet etmek istiyor, devletiyle de asla bir problemi yok”

İşte Çevre Bakanı ÖzHaseki’nin konuşmasından ilgili bölümler;

“Üniversite okuyanların çoğu devlete küfrediyor”

“Üzülüyoruz. Nasıl oluyor da bu devlet ilkokuldan başlayarak ortaokulda, lisede, üniversitede okutuyor, milyonlarca lira para harcıyor, sonra da orada okuyan o adamlar çıkıp, devlete küfrediyorlar.

“Kaçak binalar yapardık…”

“İmam hatip okullarına yapılan zulümleri ben de biliyorum. Çünkü bu okulların senelerce vakıf başkanlığını yaptım. Yeni okullar yapmak istediğimizde vilayetten başlayarak, milli eğitim dahil bütün kapılar yüzümüze kapanırdı. Kaçak binalar yapardık. Yıllarca belediye başkanlığı yapmış biri olarak bunu söylemem abes ama ne yapalım, okulun içinde binayı çıkarız, öğrencileri doldururuz, oldu bittiye getiririz.”

“İmam Hatip mezunları devletin yanında”

Hele 28 Şubat sürecinde neler yapmadılar ki kapatabilmek adına. Allah’a hamdolsun bu arada bizim yavrularımız okuyorlar, bizim de yüz akımız oluyorlar, devletine milletine sahip çıkıyorlar, bayrağına saygılılar, ezana hürmetliler. İçlerinde kolay kolay vatan haini göremezsiniz. Hele hele devletin üniversitelerinde okuyup, sonra da dönüp devlete küfreden insanlardan hiçbirini göremezsiniz.”