07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Bakanlık Gidince…
Bakanlık Gidince…

Bakanlık Gidince…

AKP ’li eski bakan Hayati Yazıcı’nın eşi ve AKP İstanbul İl Kadın Kolu kurucu üyesi Selma Yazıcı, sosyal medya hesabından “Bazılarının vazgeçilmezliğinin sırrı ne!!!” diye yazarak yeni kabineyi eleştirdi. Yazıcı bir süre sonra o paylaşımları sildi ve hesabının hacklendiğini yazdı.

AKP’li eski bakan ve MKYK üyesi Hayati Yazıcı’nın eşi ve AKP İstanbul İl Kadın Kolu Kurucu üyesi Selma Yazıcı’nun sosyal medya hesabından “Bazılarının vazgeçilmezliğinin sırrı ne!!!” diye yazarak yeni kabine eleştirildi. Selma Yazıcı’nın hesabından “Kabine hayırlı olsun diyemeyeceğim” diye yazıldı sonra bu paylaşım da silindi.

“Paylaşımlarım yanlış yere çekiliyor”

Eski bakan Hayati Yazıcı’nın eşi twitler silindikten sonra önce “Bundan sonra yazdığım tweetlerin yanlış yerlere çekilmemesi ve siyasi malzeme yapılmaması için yanına not düşeceğim.El insaf yahu.” mesajını paylaştı.

“Hesabım Hacklendi”

Selma Yazıcıoğlu bir süre sonra da twitter hesabının hacklendiğini ve bunu yapanlardan hesap soracağını yazdı.

Selma Yazıcı’nın sosyal medya hesabındaki sabitlenmiş mesaj ise dikkat çekti: “Yıllar öncesinden bir anı” mesajıyla Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 1999 yılında cezaevine girdiği ve avukatlığını Hayati Yazıcı’nın yaptığıyla ilgili bir tweeti paylaştı.

O tweet’te şöyle yazıyor: “İstanbul Belediye Başkanı Erdoğan 26 Mart 1999 günü Pınarhisar Cezaevine girdi. Erdoğan ve avukatı Hayati Yazıcı.” Altındada Hayati Yazıcı ve Erdoğan’In cezaevinde çekilen fotoğrafını paylaştı.

CixIswaUgAAVN0G

Selma Yazıcı daha önce de AKP’nin milletvekili aday listesini eleştirmiş “Yazık Ak Parti bunlarla mı seçime gidecek” demişti.