07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Bağdat Caddesi Sapığı: Şeytana Uydum
Bağdat Caddesi Sapığı: Şeytana Uydum

Bağdat Caddesi Sapığı: Şeytana Uydum

Üniversite öğrencisi 19 yaşındaki E.F.B., cumartesi gecesi Kadıköy Bağdat Caddesi’nde evinin sokağında bıçaklı bir saldırganın tecavüzüne uğramış, parası ve telefonu da gasp edilmişti. O saldırgan yakalandı. Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen tecavüzcü ilk ifadesinde “şeytana uydum” dedi.

Geçtiğmiz Cumartesi gecesi, 19 yaşındaki üniversite öğrencisi E.F.B. Bağdat Caddesi’ndeki evine giderken kimliği belirsiz bir kişi tarafından, bıçak tehtiddiyle sürüklenip apartmanlarının arka bahçesinde tecavüze uğramış ve saldırgan tarafından telefonu ve cebindeki 65 lirası gasp edilmişti.

Olayla ilgili soruşturma başlatan savcılık, genç kızdan alınan sperm örneklerinin ‘Moleküler Genetik İnceleme’ye alınması talimatını vermişti. Kimliği tespit edilen saldırgan evinde yakalandı.

İşte ilk görüntüleri;

Güvenlik kameraları sayesinde yakalandı

c3dc58ec72552ac4cd6227ba217893f6

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturmada polis güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek önce saldırganın eşkalini belirledi. Şüphelinin olaydan sonra koşarak olay yerinden uzaklaştığı daha sonra bir minibüse bindiğini tespit etti. Şüphelinin bindiği minibüs kamera görüntüleri kullanılarak Pendik’e kadar takip edildi. Minibüsten inen şüpheli evinin bulunduğu sokağa kadar kamera görüntüleri kullanılarak izlendi. Burada yapılan çalışma sonucu kimliği belirlenen şüpheli Cengiz A. dün sabah saatlerinde yapılan operasyonla gözaltına alındı.

Saldırgan evli ve 2 çocuk babası çıktı

Gasp Büro Amirliğine getirilen şüpheli Cengiz A. sorguya alındı. Daha önceden adam yaralama, uyuşturucu kullanmak, güveni kötüye kullanmak gibi suçlarından poliste 8 kez geliş kaydı bulunduğu öğrenilen Cengiz A.‘nın evli ve iki çocuklu olduğu öğrenildi.

“Şeytana uydum”

Saldırganın, evinde yapılan aramada, tecavüz ettiği genç kızın telefonu bulundu. Poliste yapılan sorgusunda suçunu itiraf eden tecavüz şüphelisi, “Şeytana uydum. Şimdi yaptığımdan çok pişmanım” dedi.

Polis tarafından yapılan çalışmalarda Cengiz A.’dan kan ve DNA örneklerinin alındığı başka olaylardan alınan örneklerle karşılaştırılacağı öğrenildi. Şüpheli polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Gasp Büro Amirliği’nde ifade veren mağdur E.F.B. ise o anları anlatırken hala şoktaydı:

“Önce arkamda ayak seslerini duydum”

-Arkadaşlarımla eğlendikten sonra evime dönüyordum. Minibüsten indikten sonra eve doğru yürüyordum. Arkamdan ayak sesleri duydum. Kulağımdaki kulaklığı çıkararak adımlarını sıklaştırdım. Arkamdaki kişi biriyle telefonla konuşuyordu. ’15-20 dakikaya eve gelirim’ diyordu.

“Ona yalvardım, ağladım..”

-Dakikalar sonra bu kişi koluma girip bıçağı sırtıma dayadı. Bana ‘seni delik deşik ederim’ diyerek zorla öpmeye başladı. Daha sonra tecavüz etti. Para ve cep telefonumu aldıktan sonra beni zorla minibüsüne bindirmek istedi. Ona yalvardım. Ağladım…Bunun üzerine beni tekmeleyip orada bıraktı. Kendisi uzaklaştı.