02 Temmuz 2024 Salı
Ana sayfa » 1 Fetullah Gülen 2 Mehmet Ağar
1 Fetullah Gülen 2 Mehmet Ağar

1 Fetullah Gülen 2 Mehmet Ağar

Tayyip Erdoğan’ın evinin önündeki mitingde konuşan eski içişleri ve DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar “Bu ülkede nifak çıkarmak isteyen alçaklık yapmak isteyen FETÖ ve benzeri örgütlerin tamamının yerle bir edileceğini açık açık görecektir” dedi

Mehmet Ağar bugün “FETÖ” dediği Fethullah Gülen ve cemaati için eskiden ne diyordu. İşte iki çarpıcı örnek

Yıl 2007

Uluslararası Dil Öğretim Derneği’nin düzenlediği “Uluslararası Türkçe Olimpiyatları’nın finalinde Mehmet Ağar, Fethullah Gülen’e övgüler yağdırdı. Ağar, “Tabii onların arkasında elbette bu toprakların yetiştirdiği değerler var, öğretmelerimiz var, imanlı inançlı şahıs çıkarları bir kenara bırakmış ideal sahibi insanlar var ki, geçen sene söylediğim gibi Fethullah Hoca Efendi var” dedi.

Bu öğretmenleri destekleyenlerin gönül zengini insanlar olduğunu belirten Ağar, şunları kaydetti: ”Ama bir şey daha var. Geçen sene söylediğim gibi, Fethullah Gülen Hoca Efendi var. Domaniç yaylasındaki 300 çadırın cihan imparatorluğuna gelişi gibi, Korucuk köyünden hayalleriyle inançlarıyla büyüyen bir çocuğun neler başarabildiğini, kendisiyle beraber yürüyen insanlarla neleri başarabildiğini gördük.

Yıl 2013 

11. Türkçe Olimpiyatları’nın gala gecesine katılan Ağar, Türkçe Olimpiyatları’na başlangıcıdan beri destek verdiğini ifade ederek, “Geçen yıl mecburi sebepten dolayı uzakta kaldığım bu organizasyonu orada da tv’den takip ettim. Türkçe Olimpiyatları güzel Türkçemizin, Türkiye’nin kültürünün dünyanın dört bir yanında temsil edilmesin isağlıyor. Bu işin fikri mimarlarını ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Mehmet Ağar, Türkçe Olimpiyataları’na her kesimden herkesin destek vermesi gerektiğini de sözlerine ekledi.