07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Ünlü Oyuncudan Eski Kız Arkadaşına Dayak
Ünlü Oyuncudan Eski Kız Arkadaşına Dayak

Ünlü Oyuncudan Eski Kız Arkadaşına Dayak

Ünlü oyuncu Saruhan Hünel eski kız arkadaşı gazeteci Edda Sönmez’i kıskançlık krizine girip darp etti. Sönmez, Hünel hakkında  şikayetçi oldu.

Olaya ilişkin savcıya ifade veren Edda Sönmez  ünlü oyuncudan korunmak için uzaklaştırma kararı verilmesini istedi.

Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’nda gelerek 6 aylık ilişkileri içerisinde 5 kez şiddete uğradığını belirten Gazeteci Edda Sönmez, ilişkilerini noktaladığı oyuncu hakkında suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusu dilekçesinde darp edildiği süre içinde savcılığa başvurmayıp darp raporu da almadığını belirten Sönmez, “Mesleki kaygılar nedeniyle şikayetçi olmadım. Darp olayına ilişkin vücudumun çeşitli yerlerinin fotoğraflarını çektim, dosyaya sunacağım” dedi.

 

edda-sönmez

“Vurmasın diye ağlayarak yalvardım”

Futbolcu Pascal Nouma ile yaptığı röportajın fotoğraflarını sosyal medyada paylaşması üzerine, Saruhan Hünel’in  önce telefonla kendisine hakaretler edip ardından da Üsküdar’daki evinde kendisini darp ettiğini öne sürdü. Sönmez ifadesinde olayı şöyle anlattı;”Kapıyı açar açmaz tekme ile vurmaya başladı. Yere düştüm, yüzümü kapattım. Bu şekilde vurmaya devam etti. Ağlayarak beni bırakması için yalvardım. Beni darp ettikten sonra belinin ağrıdığını söyledi”

Sönmez, Saruhan Hünel hakkında koruma ve uzaklaştırma kararı verilmesini talep ederek cezalandırılmasını istedi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Saruhan Hünel hakkında “ayrı yaşadığı eşini bıçakla yaraladığı, rol aldığı dizinin yönetmenini de yaralamaya teşebbüs ettiği” iddiasıyla 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlenmişti. Hünel son olarak Mısır olayları sırasında “Rabia” işareti ile gündeme gelmişti.