07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Mehmet’in Abisi İçini Döktü
Mehmet’in Abisi İçini Döktü

Mehmet’in Abisi İçini Döktü

Muharrem Ayvalıtaş “Gezi Direnişi” sırasında öldüren kardeşi ve sonrasında kaybettiği annesi için Tiwetter’da içini döktü. Muharrem Ayvalıtaş siyasi cinayetlerin dursun dedi ve şunları yazdı;

“Kardeşim Mehmet Ayvalıtaş öleli ikibuçuk sene, annem Fadime Ayvalıtaş öle iki sene oluyor.İzin verirseniz zaman akışında biraz yer kaplayacağım.
Anlatmak istediğim birşeyler var. Geçen zaman içerisinde çok büyüdüm, cok sey öğrendim. Bunlardan birisi, bir kez bile olsun Muharrem nasilsin diye soran beni düşünen herkesin bir lütuf içerisinde olduklarıdır. Muharrem olarak beni önemseyen yardimci olan destek veren herkese teşekkür ederim. Mehmet Ayvalıtaş’ın ağabeyi olmak bana hicbirsey katmiyor. Beni yüceltmiyor. Ben de hepiniz kadar sıradan, alelade bir insanım. Üzerimde bıraktığı bir sorumluluk var sadece. O günden bu güne değişmesini en cok istediğim şey, toplumdaki bölünme ve sevgisizliktir. Ben istiyorum ki, bir anne evladının tabutuna sarıldığı zaman bütün toplum onun yanında olsun. Onun acısını paylaşsın. Öldüren cezasını alsın, toplum cinayete tek ağız karşı çıksın. Toplumda ve ülkede eleştirmesi, değiştirilmesi gereken çok şey var. Ama benim önceliğim yaşam hakkıdır. Burada artık benim, bizim üzgün olmamızın pek bir manası yok. Önemli olan geçen zaman içerisinde birşeyleri degistirebiliyor muyuz. Artık siyasi cinayetler dursun. Ölen suçlu bile olsa polisin böyle bir hakkı yok. Ceza vermeye mahkeme karar verir. Elinde hiçbir silahı olmayan, mahkemece suçluluğu kanıtlanmamış herkes masumlar, ve can güvenliği korunmalıdır. Polisler artık durun, insanları öldürmekten vazgeçin. Toplum da değişmeli. Ölen benden değilse umrumda değil ne demek?! Söyleyeceklerim bu kadar, bunları okursanız ve daha çok insan okusun diye paylaşıp, coğaltırsanız sevinirim. Bir hatam olduysa Özür dilerim”

Başlıksız-1