02 Temmuz 2024 Salı
Ana sayfa » Hürriyet Ankara Binası’nda Ne oldu?
Hürriyet Ankara Binası’nda Ne oldu?

Hürriyet Ankara Binası’nda Ne oldu?

Hürriyet Gazetesi’nin  Eskişehir yolu üzerinde bulunan Ankara bürosunun 7 camı kırıldı. Ajanslar ve diğer haber siteleri olayı silahlı saldırı olarak geçerken Hürriyet Gazetesi’nin internet sitesi “yapısal bir sorun mu yoksa dışarıdan bir müdahale mi anlaşılamdı” diye verdi..

İşte olayla ilgili haberler;

Cihan Haber Ajansı: Akşam saatlerinde gerçekleşen saldırı sonucunda binaya 5-6 kurşun isabet ettiği ve camlarının kırıldığı görüldü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Çevre güvenliği alan polis ekipleri, saldırıyla ilgili inceleme başlattı. Olayda herhangi bir yaralanma olmadı. Saldırının bir araç içinden gerçekleştirildiği belirtiliyor.

Cumhuriyet Gazetesi: Akşam saatlerinde gerçekleşen saldırı sonucunda binaya 5-6 kurşun isabet ettiği ve camlarının kırıldığı görüldü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Çevre güvenliği alan polis ekipleri, saldırıyla ilgili inceleme başlattı. Olayda herhangi bir yaralanma olmadı. Saldırının bir araç içinden gerçekleştirildiği belirtiliyor.

İhlas Haber Ajansı: Olay, saat 17.10’da Eskişehir Yolu üzerinde bulunan Hürriyet binasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler Eskişehir Yolu üzerinde otomobille seyir halindeyken, Hürriyet binası önünden geçtiği sırada, binaya 6 el ateş edildi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, binanın camlarında isabet tespit edildi.

Habertürk: Olay, saat 17.10’da Eskişehir Yolu üzerinde bulunan Hürriyet binasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler Eskişehir Yolu üzerinde otomobille seyir halindeyken, Hürriyet binası önünden geçtiği sırada, binaya 6 el ateş edildi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, binanın camlarında isabet tespit edildi.

Hürriyet Gazetesi İnternet Sitesi:Ankara’da, Eskişehir Yolu Söğütözü mevkiinde bulunan ve Hürriyet’in Ankara Bürosu’na da ev sahipliği yapan Doğan Media Center binasının yola bakan tarafındaki camdan dış panellerinden yedisi bugün saat 17.07’de patladı.Patlamanın dışarıdan yapılan bir müdahale nedeniyle mi, yoksa binadan kaynaklanan yapısal bir nedenle mi olduğu hususu henüz netleştirilemedi.Geçmişte binada bazı panellerin kendiliğinden patladığı durumlar yaşanmıştı.