07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Havuza Su Böyle Taşınır
Havuza Su Böyle Taşınır

Havuza Su Böyle Taşınır

Gazetecileri hedef gösterip, tehdit eden Cem Küçük Ulusal Kanal’da ‘gazeteci’ diye ağırlanacak. Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Hulki Cevizoğlu’nun yöneteceği programa Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek katılacak. Soruları ise Hulki Cevizoğlu Deniz Yıldırım ve Cem Küçük soracak.

Havuz medya çalışanı Küçük; Mit Tırları Haberini Yapan Can Dündar’ı ölümle tehdit etmişti. “Bu ülkede MİT TIR’ları olayı oldu. Bu ülkenin yatak odasına girildi. Yani MİT TIR’ları içindeki görüntüler, ona ait en gizli, devletin mahrem bilgilerini Cumhuriyet gazetesi yayınladı. Savcıların orada harekete geçmesi lazımdı. Geçti ama işte yayın yasağı oldu; casusluk denildi. MİT TIR’ları olayının bir benzeri ABD’de yaşansaydı, ya da herhangi bir gazete, New York Times gibi, CIA TIR’larını yayınlasa, içindekileri deşifre etseydi, hukukla bu işi çözmezlerdi.”

Küçük, Can Dündar’ın tutuklanmasını ise “çok haklı bir karar” diye savunmuştu.

Programda Rusya-Türkiye krizi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AKP’nin krizi yönetip yönetemediği, Musul’daki Türk askeri varlığından Suriye’nin kuzeyinde yaşananlar konuşulacak..

Hulki Cevizoğlu’nun yöneteceği Ulusal Özel 16 Aralık Çarşamba günü saat 21:00’de yayınlanacak..

Son bir not daha; Aydınlık gazetesi Cumhuriyet’ten aylar önce MİT TIR’larında silah olduğunu fotoğraflarla manşetine taşımıştı. Programda bu konuya da değinilecek mi merakla bekleniyor.

page_can-dundar-ve-erdem-gulu-tutuklatan-mit-tirlarindaki-silah-goruntulerini-ilk-aydinlik-yayimlamisti_323043298