07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Cizre’de 1 Bebek Öldü
Cizre’de 1 Bebek Öldü

Cizre’de 1 Bebek Öldü

Operasyonların sürdüğü Şırnak’ın  Cizre İlçesi’nde dün akşam çıkan çatışmanın ortasında kalan 3 aylık Miray bebek ile dedesi Ramazan İnce öldü, annesi Soulın İnce ise yaralandı.

Şırnak’ın Silopi ile birlikte 14 Aralık’ta sokağa çıkma yasağı ilan edilen Cizre İlçesi’nde güvenlik güçleri, kazılan hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması için operasyonlarını sürdürüyor Cizre’de PKKlılarla güvenlik güçleri arasında dün akşam da şiddetli çatışmalar yaşandı.  Sur Mahallesi’nde Soulın İnce, 3 aylık kızı Miray ile evlerinin bahçesinde bulunduğu sırada kurşunların hedefi oldu.

3 aylık Miray bebek vuruldu

Anne ile bebeği ağır yaralanırken, yakınları 112 Acil Servisi arayarak ambulans istedi. Evin bulunduğu bölgeye hendek ve barikatlar nedeniyle ambulansın giremeyeceği belirtilerek, aileden yaralıları Nusaybin Caddesi üzerine getirmeleri istendi.

63608_2975_26122015153917_4

Miray bebeğin dedesi de kurşunların hedefi oldu

Dede Ramazan İnce, yaralı gelini ile torununu alarak Nusaybin Caddesi’nde bekleyen ambulansa gitmek için yola çıktı. Bu sırada sokakta yeniden çatışma yoğunlaştı ve kucağındaki torununu ve yanındaki gelinini ambulansa yetiştirmeye çalışan Ramazan İnce, isabet eden kurşunlarla olay yerinde hayatın kaybetti. Durumu ağır olan anne Soulın İnce, Adana’ya sevk edildi.