07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “Sahtekar Ama Sansürlenmemeli”
“Sahtekar Ama Sansürlenmemeli”

“Sahtekar Ama Sansürlenmemeli”

Günlerdir konuşulan Adnan Oktar tartışmasına “O benim öğrencimdi” diyen Edip Yüksel de girdi. Edip Yüksel, Oktar’ın sahtekar olduğunu söyledi ancak “Adnan dahil kimse sansürlenmemeli” ifadelerini kullandı.

“Sahtekar Ama Sansürlenmemeli”

Kamuoyunda “Adnan Hoca” olarak bilinen Adnan Oktar ile Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş arasında sert bir tartışma yaşanmıştı. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Adnan Oktar hakkında, “İnşallahlar, maşallahlar havada uçuşuyor, dini bir takım referanslar ve orada dansöz oynatıyorsun böyle bir şey olabilir mi? Tamamen akli dengesi herhalde bozulmuş” ifadelerini kullanmıştı.

RTÜK üyesi Taşçı: İnternete ‘Adnan Hoca sansürü’ geliyor

Adnan Oktar ise Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a “Kerhanelerden, kumarhanelerden, içki fabrikalardan alınan paralarla, vergilerle maaşlarınız ödeniyor. Bir kere bunlar hakkında açıklama yaptınız mı, bunlara sesinizi çıkarttınız mı? Gıkın çıkmıyor hoca efendi” diye yanıt vermişti. Hükümete yakın isimler de A9 kanalının yayınlarını hedef göstermi ancak Oktar’ın internete özel içerik ürettiği, bu yayınları televizyonda yayınlamadığı bu nedenle RTÜK’ün çaresiz kaldığı söylenmişti.

Adnan Oktar tartışmasına “O benim öğrencimdi” diyen Edip Yüksel de girdi;

“Adnan dahil kimse sansürlenmemeli”

ABD’nin Arizona Eyaleti’nde yaşayan 80’lerin popüler İslamcı yazarı ve gençlik önderi Edip Yüksel, “İslamcılar Adnan’ı göklere çıkarıp kitaplarıyla hacamat yaparken o benim öğrencimdi. Sahtekar olduğunu fark edince 1988’de onu ifşa etmiştim. Yıllarca ona hizmet eden TC mahkemelerinde açılan birçok uyduruk davayla rahatsız edilmiş biriyim. Ama Adnan dahil kimse sansürlenmemeli” mesajını paylaştı.

İşte o mesaj: