07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » ‘Palyaço’ Spikere ‘Organize’ Destek
‘Palyaço’ Spikere ‘Organize’ Destek

‘Palyaço’ Spikere ‘Organize’ Destek

“Sivil öldüreceksek, Nişantaşı’ndan, Cihangir’den başlarız” diye tehditler savuran ve hakkında 4.5 yıla kadar hapis istenen Akit Tv’nin eski palyaço spikeri Ahmet Keser’e organize suç örgütü liderliğinden hükümlü Sedat Peker sahip çıktı. Keser’in Sedat Peker’i Oğuz Bulut konusunda savunduğu videoyu tekrar paylaştı.

‘Palyaço’ Spikere ‘Organize’ Destek

“Sivil öldüreceksek, Nişantaşı’ndan, Cihangir’den başlarız” diye tehditler savuran ve hakkında 4.5 yıla kadar hapis istenen Akit Tv’nin eski palyaço spikeri Ahmet Keser’e organize suç örgütü liderliğinden hükümlü Sedat Peker sahip çıktı. Peker, sosyal medya hesabı üzerinden daha önce kendisini akli dengesi yerinde olmayan bir gence tecavüzle suçlanan Oğuz Bulut konusunda savunan Ahmet Keser için “Provokatör gazeteciler adil haber nasıl yapılırmış öğrenin” mesajını yazmıştı. 28 şubatta o paylaşımı yeniden retweetleyerek Keser’e destek çıktı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker hakkında 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde düzenlenen anma programında yaptığı konuşmada ‘suç işlemeye tahrik’ suçunu işlediği gerekçesiyle 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.

Organize suç örgütü liderliğinden hükümlü Sedat Peker, şimdi yeniden retweetlediği paylaşımında şu ifadeleri kullanıyor;

 

 

“Provokatör gazeteciler adil haber nasıl yapılırmış öğrenin”

Peker bu paylaşımının altına da Akit Tv spikeri Ahmet Keser’İn Oğuz Bulut konusunda Sedat Peker’i savunduğu  o videoyu ekledi. Peker’in paylaşımına yakınlarından da  destek de geldi… Peker daha sonra o retwwetini geri aldı.

İşte o paylaşımlar;