07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » #BOTdeğilimTAMAMdiyorum
#BOTdeğilimTAMAMdiyorum

#BOTdeğilimTAMAMdiyorum

AKP’li siyasetçilerin, ‘TAMAM etiketlerini atanların bot hesaplar veya Gülen destekçileri olduğu’ iddiasında bulunmasının ardından; sosyal medyada bu kez de #BOTdeğilimTAMAMdiyorum gündem oldu.

#BOTdeğilimTAMAMdiyorum

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın, “Milletim getirdi. Onlar ‘Tamam’ derse, kenara çekiliriz” sözleri üzerine sosyal medyada başlayan ‘Tamam mı, devam mı’ tartışmalarıyla ilgili olarak AKP’li siyasetçilerin, ‘TAMAM etiketlerini atanların bot hesaplar veya Gülen destekçileri olduğu’ iddiasında bulunmasının ardından; sosyal medyada bu kez de #BOTdeğilimTAMAMdiyorum gündem oldu.

Twitter’da #BOTdeğilimTAMAMdiyorum etiketi 24 binden fazla kez paylaşıldı. Türkiye gündeminde 1. sırayı alırken; dünya gündeminde de 2. sıraya yükseldi. Kullanıcılar, mesajlarında dünkü T A M A M paylaşımlarının kendileri tarafından yapıldığını ve bot hesap olmadıklarını belirtiyor.
‘TAMAM’ başlığındaki yorumların “FETÖ’nün ve PKK’nin etkin olduğu ülkeler”den atıldığını savunan AKP Sözcüsü Mahir Ünal, dün yaptığı açıklamada “Muhalefetin Cumhurbaşkanımıza düşmanca saldıran Türkiye karşıtı güçlerle dilini, söylemini ayrıştırması gerekmez mi? diye sormuştu.