07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Yandaş’a Her Şey Serbest… Sosyal Medyadan Skandal Paylaşımlar
Yandaş’a Her Şey Serbest… Sosyal Medyadan Skandal Paylaşımlar

Yandaş’a Her Şey Serbest… Sosyal Medyadan Skandal Paylaşımlar

Yandaş gazeteci Fatih Tezcan boşandığı eşinin çocuklarını kendisine göstermemesi üzerine sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak durumu kadın cinayetlerini meşrulaştırmaya kadar vardırdı.

Yandaş’a Her Şey Serbest… Sosyal Medyadan Skandal Paylaşımlar

Yandaş gazeteci Fatih Tezcan boşandığı eşinin çocuklarını kendisine göstermemesi üzerine sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak durumu kadın cinayetlerini meşrulaştırmaya kadar vardırdı. Tezcan, boşandığı eşiyle mesajlaşmasını paylaşarak eşinin çocuklarını kaçırdığını iddia etti. Aile ve Adalet Bakanlıklarını etiketleyerek paylaştığı yazısına “bir baba yine kendisine çocuklarını göstermeyen anneyi öldürürse, devlet bu konuda ne diyecektir?” sözleriyle devam etti.

“Bugün yasal olarak çocuklarımla olma günümken anne 2 oğlumu 1 kızımı kaçırdı. Bilginize. @ailebakanligi @adalet_bakanlik #Velayetİşkencesi

Bayramlar başta olmak üzere bütün hayatları boyunca babalara bu velayet işkencesini çektiren devlet yetkilileri, çocuklarıyla beraberler mi?

Devlet bu zulüm yasalarını değiştirmek için kaç kadın cinayeti daha olmasını bekliyor? Devlet hangi hakla babalara çocuk işkencesi yapıyor?

Sözgelimi, bugün bayramda yasal hakkı olan bir baba yine kendisine çocuklarını göstermeyen anneyi öldürürse, devlet bu konuda ne diyecektir?

Devlet vergi aldığı vatandaşlarına en iyi kanunları hazırlamak ve bu kanunların sonrasında oluşan durumlarla ilgilenmek zorunda değil midir?

Bu sözler cinayetleri meşrulaştırıyor” diyen gerizekalılar anlayamıyorlar: Bir baba, kızı ve oğlu söz konusu olduğunda HİÇKİMSEYİ dinlemez.”

Tezcan daha önce de “Olacaklardan sorumlu değilim” demişti

Fatih Tezcan 29 Ağustos 2017 tarihinde attığı tweetlerde de “Devlet 150 sene önce İtalya’da yaşamış bir sapığın kanunlarına göre davranarak Müslüman babalarla Müslüman çocukları birbirinden ayıramaz.Devlet, babasına vermediği çocukların Din ve Devlet Düşmanı anne ve şahıslarla birlikte büyümesi halinde doğacak tüm sonuçlardan sorumludur.” demişti