07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Yalanın “Akit” Hali

Yalanın “Akit” Hali

Önceki gece “partili cumhurbaşkanlığı” için dayatılan yeni anayasa görüşmelerinde TBMM genel kurulu karışmış, milletvekilleri birbirine girmişti… Protesto için kürsüyü işgal eden CHP milletvekillerinin üzerine yürüyen AKP‘lilerle arbede yaşanmıştı. Yaşananlar havuz medyasında tam anlamıyla yalan yarışına dönüştü.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet gizli oylamada oylarını açık veren ve anayasayı ihlal eden AKP’li Mustafa Elitaş ve Başbakan Binali Yıldırım’ı görüntelemek isterken saldırıya uğramış, boğazı sıkılarak telefonu zorla alınmak istenmişti. TBMM çatısı altında yaşanan kadına yönelik şiddete tek satır ayırmayan havuz medyası bakın o gece yaşananları nasıl gördü;

Yeni Akit gazetesi:

“CHP Meclis’te Kan Döktü”

“15 Temmuz darbecilerinin bombaladığı Meclis’te kürsüyü işgal edip, kan döken CHP’li vekiller,FETÖ’nün izinde yürüdüklerini ispatladılar”

akit

Takvim Gazetesi

“Diş Mihrak”

“CHP, Anayasa değişikliğini engellemek için zor kullanmaya kalkıştı. Meclis kürsüsünü işgal eden vekiller burun kırdı, bacak ısırdı.”

Takvim

Güneş Gazetesi

“Kim Isırdı?”

“Anayasa değişikliğinin millete sunulmasını engellemek için her yolu deneyen CHP, Meclis tarihinde görülmemiş bir şekilde terör estirdi.Hatta CHP’li bir vekilolmaz denileni yaparak AK Partili Balta’yı bacağından ısırdı. O CHP’linin Eren Erdem olduğu iddia edildi”

güneş