07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Ünlü Sunucu Yoğun Bakımda
Ünlü Sunucu Yoğun Bakımda

Ünlü Sunucu Yoğun Bakımda

İstanbul Sarıyer’de, İEET otobüsünün çarptığı haber spikeri Caner Karaer ölümden döndü. Kaza Sarıyer Şehit Mithat Yılmaz Caddesi üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre saat 11.30 sıralarında cadde üzerinde yürüyen Caner Karaer’e aynı istikamette seyir halinde olan İETT ’ye ait bir otobüs çarptı. Çarpma sırasında savrulan Caner Karaer’in başını yere vurdu.

Karaer yoğun bakımda

Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Karaer’i Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Başından darbe alan Karaer Hemen ameliyata alındı. Ameliyatı başarılı şekilde geçtiği belirtilen Karaer’in tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam ediliyor.

Caner Karaer mesleğe CNN Türk’te spor haberlerini sunarak başladı. Daha sonra Ali Kırca ekibinde atv’ye geçerek Kahvaltı Haberleri ve Gün Ortası Haberleri’ni sundu. Daha sonra Show TV’ye geçerek Burçin Şimşek’le birlikte Sabah Haberleri ve Gül Akman’la birlikte 60 Dakika programını sundu. Ardından Skytürk 360’ta Bu Sabah’ı sunan Karaer bir dönem de +1 tv’de sabah haberleri kuşağını sunuyordu. Karaer son olarak Akit TV ana haber spikerliğini yapıyordu.

 

Haber spikeri Karaer’e çarptığı iddia edilen otobüs şoförü ise ifadesi alınmak üzere Polis Merkezi’ne götürüldü. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.