07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “Sahtekarlığınız Bile Aptalca!”
“Sahtekarlığınız Bile Aptalca!”

“Sahtekarlığınız Bile Aptalca!”

CHP’nin Ankara’dan başlattığı ‘Adalet Yürüyüşü’nü hedef alan AKP’nin provokatif icraatları sosyal medya alanında da devam ediyor. AKP’ye yakın hesaplar bu kez de Gazeteci Mustafa Hoş’u hedef aldı… Hoş’a ait olmayan bir paylaşımı ona aitmiş gibi montajlayarak kampanya başlattı. Ak Trollerin çirkin oyunu hemen deşifre oldu..

AK Trolller’den Gazeteci Mustafa Hoş’a  sosyal medya kumpası

AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın “Aslında yasadışı ama hükümetimiz lütfediyor” dediği, kimi bakanların ise açık açık ‘terör’le ilişkilendiği ‘Adalet Yürüyüşü’ için yandaşlardan bir kaç gündür ‘provokasyon’ ve ‘saldırı’ uyarıları gelirken, Ak troller sosyal medyada başkaları adına gerçek dışı tweet’ler üreterek yürüyüşün üzerine gölge düşürme görevine soyundu.

AKP’li Twitter hesapları, gazeteport.com Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Hoş’un adına sahte bir paylaşımla, “AKP polisi yürüyüşe İstanbul’daki müdahalesiyle birkaç insan öldürür. Ha kötü mü olur? Olmaz bence, insanlar uyanır, katılım artar” yazılı bir tweet üretip dolaşıma soktu.

İşte o Photoshop’la hazırlanmış o sahte tweet;

Hoş’a aitmiş gibi sosyal medyada dolaşıma dokulan tweet, AKP’li hesaplarca “Artık hain planlarını saklamıyorlar bile!” diyerek paylaşıldı.Üstüne üststlük Ak troller ,Gazeteci Mustafa Hoş’un hiç paylaşmadığı o mesajı sildiğini de iddia etti.

“Sahtekarlığınız bile aptalca”

Gazeteci Hoş’un ise, sözkonusu sahte tweet’in kendisine ait olmadığını kanıtlaması zor olmadı. “yuh alçaklar…bunu mu uydurdunuz..benim böyle bir twitim yok…” diyen Hoş, kendisinin Twitter’da daime küçük harfle yazdığına dikkat çekip trollerin uyduruk paylaşımındaki büyük hatayı ortaya koydu.