07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Namaz Şov, FETÖ Savunması, Yine Metro Turizm
Namaz Şov, FETÖ Savunması, Yine Metro Turizm

Namaz Şov, FETÖ Savunması, Yine Metro Turizm

Vukuat Turizm Metro’dan yine haber var…Kadın yolcu, onlarca insanın bulunduğu otobüsü durdurup namaz kılmak istedi. Kaptan şoför, “insanları bekletemem, acil tuvalet ihtiyacınız varsa durayım ama namazı kaza edersiniz” dedi. Kadın yolcu bunun üzerine olup biteni kameraya çekip, şoföre “namaza tuvalet kadar önem vermiyorsunuz” diyerek şov yaptı. Video sosyal medyada yayınlanınca şirketin sahibi Galip Öztürk şoförü işten çıkardı. Olayı yine FETÖ’ye bağladı.

Namaz Şov, FETÖ Savunması, Yine Metro Turizm

Yandaş Metro Turizm otobüsünde bir kadın yolcuyla otobüsün şoförü arasında yaşananlar günün konusu oldu… Sosyal medyada yayımlanan bir videoda,  kadın yolcu, namaz kılmak için şoförden otobüsü durdurmasını istedi. Şoför, “Namaz için otobüs durmaz, bu kadar insanı bekletemem. Acil tuvalet ihtiyacınız varsa dururum” dedi.

Namaz şov için kamerayı çıkardı: Namazın tuvalet kadar önemi yok mu?

Kadın yolcu yaşananları kameraya alarak hem şoföre hakaretler yağdırdı, arkadean da Namz’ın tuvalet kadar değeri” yok mu?” diye bağırdı. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından Yandaş Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk şoförü işten çıkardı..

Namaz şov’a izin vermeyen şoförü kovdu, yine FETÖ’ye bağladı

Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada otobüs şoförünün işine son verildiğini belirterek “Metro kaptanımızla, bir ablamızın tartışmasını görüntüleyerek yayınlayan FETÖ’cü vatan haini pislik. Şirketimiz kaptanın işine son verdi…! FETÖ’cü pisliklerin şerrinden korunmak için, yerli ve milli olan kardeşlerimden dua istiyorum” ifadelerini kullandı.

İşte o video: