07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Manavgat’taki Taciz Ve Gerçekler
Manavgat’taki Taciz Ve Gerçekler

Manavgat’taki Taciz Ve Gerçekler

Antalya Manavgat’ta Haberci07.com internet sitesi 11 Ocak’ta sosyal medya üzerinden küçük çocukları taciz ettiği ileri sürülen Recep M. haberini yaptı.

Haber’de “Manavgat’ta haftalık yayınlanan bir gazetenin İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Recep M., sosyal medya üzerinden küçük yaşta kız çocuğuna taciz iddiasıyla tutuklandı.

Olay 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, şikayet üzerine emniyet güçleri olayı aydınlatmak üzere harekete geçti. Recep M’nın sosyal medya sayfalarını inceleyen ekipler, Recep M.’nin sosyal medya hesaplarında küçük yaşta kız çocuklarıyla cinsel içerikli yazışmalarına, küçük yaşta kız çocuklarının müstehcen fotoğraflarına ve cinsel taciz içeren maillere rastladı.

Geceyi Manavgat Emniyet Müdürlüğünde geçiren Recep M. Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Alanya L Tipi cezaevine teslim edildi.” denildi.

İğrenç Olay Nasıl Oldu?

Manavgat’ta haftalık yerel gazete sahibi Recep M. küçük yaşta fotoğrafı olan  Carolin E. adlı Facebook profili ile yazışıyor. Bu profilden gönderilen küçük yaştaki çıplak çocuk fotoğrafları var. Hiç rahatsız olmadan bu profil ile cinsel içerikli yazışmalar yapıyor. 13-14 yaşları arasında olan şu anda kapatılan Carolin E. facebook profilinde Recep M’nin de tanıdığı bir başka çocuğun da çıplak fotoğraflardan göndermesini istiyor. Recep M onu ikna edeceğini söylüyor. Skype üzerinden de bu cinsel içerikli konuşma ve çıplak çocuk fotoğrafları üzerinden konuşmalar sürüyor. Carolin E adlı hesap Rıdvan M’nin tanıdığı olan küçük kızı ısrarla ikna etmesini söylüyor.

Şikayetçi Ne Dedi?

Taciz iddiasını şikayet eden ve adının açıklanmasını istemeyen kişiye Gazeteport ulaştı. Carolin E. adlı facebook profilinin sahte olup olmadığı sorusuna “Carolin E. hesabı büyük ihtimalle sahte. Sanırım bu hesap Manavgat’taki kız çocuklarına ulaşarak bir şekilde pornografik fotoğraflar ele geçirmeye çalışıyor. Recep M’den ısrarla küçük kızın çıplak fotoğraflar için ısrar etmesini de buna bağlıyorum.” yanıt verdi.

Şikayetçi olan isim “EGM’den online ihbarda bulundum, 183’ten Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na ihbarda bulundum, kadın bir avukat arkadaşımızla görüştüm. Birçok avukat arkadaşımızla görüştüm ancak bana sadece zâten benim izlemiş olduğum yollardan ihbarda bulunmamı salık verebildiler. Recep M. isimli şahıs, 10 Ocak Salı günü İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek yaptığım ihbâr sonucunda gözaltına alınarak, 11 Ocak Çarşamba günü tutuklanarak Alanya L Tipi Cezaevi’ne gönderildi. Recep M isimli kişi CHP’lilere yakın kişi. Onlara da durumu anlattım. Ancak beni aramadılar. Salı günü elimdeki bilgileri de Manavgat’ta savcı ile de paylaşacağım.” dedi.

Rıdvan M. Ne Dedi?

Recep M iddiaya göre emniyetteki ifadesinde ” Ben bu yazışmaları haber yapmak amaçlı yaptım. yazışmalara da bu yüzden devam ettim. Tanıdığım küçük kızı da onları deşifre etmek için yem olarak kullandım” diyor?

CHP Üyesi

Çocuk istismarından tutuklanan Rıdvan M.’nin Antalya CHP üyesi olduğu belirtildi.

Aktroller ve AKP’liler Ne Yaptı?

Recep M. 11 Ocak’ta tutuklandıktan 4 gün sonra AKP’liler ve Aktroll hesapları Manavgat’ı Karaman Ensar Vakfı rövanş fırsatı yapmaya çalıştılar. Karaman Ensar Vakfı tecavüz rezaletinin üstünü örtmeye çalışan AKP’liler ve Aktroll hesapları Manavgat’ı “CHPedofil” diyerek manipüle ettiler. Ensar rezaletinin peşini bırakmayanları hedef yaptılar..

manvgat

Karaman Ensar Vakfı ve KAİMDER yurtlarında yaşanan tecavüzün üstünü örtmek için her şeyi yapan ve AKP tarafından desteklenen troll hesaplar Manavgat’taki rezaleti rövanş fırsatı olarak kullandılar.

 

fikret

 

manavgat000

 

Karaman Ensar’ı ısrarla takip ettiği için AKP’lilerin ve AKP trollerinin hedefi olan Gazeteci Mustafa Hoş twitter hesabından açıklama yaptı.

mustafa

Melih Gökçek de Manavgat rövanşistliğinde önde koştu

melih

Usta Gazeteci Uğur Dündar ise “CHP İzmir mitinginde @aykuterdogdu ile dururken sapığın biri fotoğraf karesine girmiş!Her gelene GBT’mi soracağız?Koreliler bile çektiriyor!” diye yazdı..


CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu ise “”Her gittiğimiz yerde yüzlerce fotoğraf çektiriyoruz. Fotoğraf çektirirken GBT sormuyoruz. Bu adam kim bilmiyorum. Gelmiş fotoğraf çektirmiş. Bu adamla ilgili iğrenç iddialar doğruysa Allah belasını versin. En ağır şekilde cezası verilsin. Bu adam üzerinden bize iftira edenin de…” dedi

Ensar ve Kaimder skandalı için tek kelime yazmayan yandaş medya da  trollerin yolundan gitti. Manavgat rezaletini manipüle edip Ensar rezaletinin intikamı olarak kullandılar..

aksam

 

star000

safak