07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Linç Girişimine Destek
Linç Girişimine Destek

Linç Girişimine Destek

Ünlü modacı Barbaros Şansal‘a linç girişimine dair Twitter’da skandal mesajlar yazıldı. Bu mesajlardan dikkat çekenler ise Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek ve şarkıcılar Nihat Doğan ile Demet Akalın‘ın yazdıkları oldu.  Barbaros Şansal havalimanında uçak daha aprondayken saldırıya uğradı. Uçaktan indiği sırada bir grup tarafından saldırıya uğrayan zorlukla polis aracına bindirildi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek  saldırıyı “Türk milleti tepki gösterdi” diyerek değerlendirdi ve Twitter adresinden, “Barbaros Şansal Kıbrıs’tan getirildi… Uçaktan inerken Türk milleti tepki gösterdi… İnsanları tahrik etme Barbaros…”diye yazdı

melih1

melih

Şarkıcı Nihat Doğan ise Twitter’da, “Bacaklarını geriye doğru çekip az bişey ıkınan Abidini öpmüşler, zevkini çıkar bebeğimsi tamam mı? 15 temmuzda Havaalanındaki Tankları durduran Kahraman milletimiz bu gecede TOPları durdurmuş”diye yazdı. Bu paylaşıma destek şarkıcı Demet Akalın’dan geldi.

nihat2

Beyaz Tv Spor Müdürü ve TRT’de program sunan Ertem Şener’in internet sitesi ise Barbaros Şansal’a yönelik linç girişimini “Barbaros Şansal’a hoş geldin Partisi” başlığıyla gördü.

ertem-siteertem-site2

 

demetakalinalisan

Türkücü Ali Şan küfürlü bir paylaşım yaparak Barbaros Şansal’ı hedef gösterdi

20170103161212_ekran-resmi-2017-01-03-os-4_13_40

alisan

Saldırganların aprona nasıl girdiği ya da apron çalışanı olduğu iddiaları tartışılıyorken, CNN Türk’te Özel Sektör programını sunan Beste Uyanık isimli spiker de, Barbaros Şansal İstanbul’a getirilmeden önce “Yöntem farklı, yanlış olabilir ama ekmek yediği, yaşadığı ülkeye bu zor günlerde b.k ifadesi kullananlara haddi bildirilmeli” diye yazmıştı… Uyanık, tepkiler artınca “Şansal’ın dediklerine katılmasam da apronda dövülmesi, halkın önüne atılması iğrenç bir durum. Had bildirmek bu değil” dedi.

besteuyanik

Sunucu Ece Erken, sosyal medya hesabından Barbaros Şansal hakkında bir paylaşımda bulundu. Erken, İnstagram paylaşımında, “Tutamadım içimde yazdım! Bindiği uçakta taşkınlık çıkartmış! Ya sen kimsin bizim ülkemize laf ediyorsun! Haddine mi be adamcık! (KKTC bu adamcığın açıklamalarından sonra sınırdışı etmiş, şimdi İstanbul aktarmalı başka bir ülkeye geçiyormuş, uçakta da olay çıkarmış” ifadelerini kullandı.

fft16_mf8283564