07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Kız Vahşeti

Kız Vahşeti

Trabzon’da üniversite öğrencisi kızların Twitter’da başlayan kavgası evde bitti. İki kız, kavga için geldiklerini iddia eden üniversite öğrencisi gençlere şiddet uyguladı. Cep telefonuyla kaydedilen dayak anı, sosyal medyada tepkilere neden oldu…

Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin çeşitli bölümlerinde öğrenci olduğu öğrenilen S.H, M.Y, K.T. ve E.K önce sosyal medya üzerinden tartıştı.

kavga5

kavga6

kavga7

Kavga etmek için randevulaşan ve karşı tarafı evlerine çağıran S.H. ve M.Y. kendi evlerinde K.T. ile E.K.’ı dövdü. Bu görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaşan S.H. ve M.Y. bir süre sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

kavga3

kavga4

“Dövmeye gelmişler, çay mı demleseydik!”

Kısa sürede binlerce kişi tarafından paylaşılan görüntüler büyük tepki alırken, gözaltına alınan öğrencilerden S.H. sosyal medya hesabından, “Yani evimize dövmeye gelmişler, çay mı demleseydik napsaydık” ifadelerini kullandı.

diz

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri tarafından S.H., M.Y., K.T., E.K. ve N.Ç. isimli üniversite öğrencileri gözaltına alınırken, N.Ç. sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Twitter’da patlayan olayımızdan ötürü polis amcalar bizi almış olabilir” ifadelerini kullandı.

İşte o anlar;