07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “Kadir Topbaş Gitti, Çok Da İyi Oldu”
“Kadir Topbaş Gitti, Çok Da İyi Oldu”

“Kadir Topbaş Gitti, Çok Da İyi Oldu”

Çekmeköy Park projesinin tanıtımı için gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Ali Ağaoğlu “Kadir Topbaş gitti, çok da iyi oldu. Bizim köyde bir laf vardır; ‘gidenin arkasından konuşulmaz, gömün’ derler” diye konuştu.

“Kadir Topbaş Gitti, Çok Da İyi Oldu”

Kadir Topbaş’ın İBB Başkanı olduğu dönemde İstanbul’un en değerli arazilerinde milyarlık projelere imza atan, istediği imar değişikliklerini belediye meclisinden geçiren, dahası verilen yargı kararlarını bile uygulama gereği duymayan AKP’li iş adamı Ali Ağaoğlu, Çekmeköy Park projesinin tanıtımı için gerçekleştirilen basın toplantısında dikkat çeken ifadaler kullandı.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Topbaş’ın istifasına ilişkin şöyle konuştu:

“Oligarşi hala devam ediyor. Maalesef iş hayatının önündeki en büyük engellerden biri o. Yaptığımız işler bizi yormuyor ama bir ruhsat almak inanılmaz zor. Kadir Topbaş gitti, çok da iyi oldu. Bizim köyde bir laf vardır; ‘gidenin arkasından konuşulmaz, gömün’ derler. Ben 50 senedir iş hayatının içindeyim. İş yapmanın bu kadar zor olduğu bir dönem yaşamadım. Bunu Cumhurbaşkanımız da söylüyor. Özellikle belediyelerde bırakın başkanını, zabıtası bile yolda yürürken kibirden ‘dünyaları ben yarattım’ modunda… Şu anda da zaten gereği yapılıyor”