07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » İşleri Güçleri Yalan!
İşleri Güçleri Yalan!

İşleri Güçleri Yalan!

İstanbul Beşiktaş’ta 44 kişinin öldüğü saldırı sonrasında sosyal medyada Elif Şirin ismiyle paylaşılan “Neden İzmir’de patlama olmuyor?” mesajı tartışılırken, hesabın sahibi Elif Şirin, hem redaktif.com’dan Hicran Aygün’e verdiği röportajda hem de  Emniyete ve savcıya verdiği ifadede Twitter ve Facebook hesabım işyerimde sürekli açık ve 5-6 kişi tarafından aktif olarak kullanılıyor. Fark ettiğimde çoktan paylaşılmıştı ve düzeltmek için iş işten geçmişti. Savcıya da Emniyet’e de benim hesabımdan bu mesajı atan kişinin ismini verdim” demişti… Elif Şirin’İn yalan söylediği daha önceki paylaşımlarından ortaya çıktı.

Elif Şirin isimli Twitter kullanıcısı Beşiktaş’ta 44 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısından sonra “Neden hiç İzmir’de patlama olmuyor???” diye provokatif bir paylaşımda bulunmuştu.

802214

İzmir’de dün yaşanan patlamanın ardından Elif Şirin hesabından yapılan bu paylaşım gündeme yeniden geldi… Hesabın sahibi Elif Şirin redaktif.com’dan Hicran Aygün’e verdiği röportajda bu paylaşımı kendisinin yapmadığını, işyerinden birinin açık olan hesabından yapmış olabileceğini ve o kişiyi ihbar ettiğini söylemişti.

“Hiçbir partiye üye değilim, hiç politik paylaşımı olmamıştı”

Elif Şirin, Emniyette ve savcılıktaki ifadesinde de, Hiçbir partiye üye olmadığını, Daha önce de hiçbir politik paylaşımda bulunmadığını söylemişti;“Hiçbir partiye üye değilim. Daha önce de hiçbir politik paylaşımım olmamıştı. Ülkesine, bayrağına, yurduna saygılı bir insanım. İşin bu kadar büyüyeceğini tahmin etmedim. Açıkçası çok şaşırdım ve korktum. Konuyla ilgili düzeltme yapmak istedim, avukatım da harekete geçti ama kimseyle konuşamadık. İlk kez gazeteci olarak siz arıyorsunuz”

Yalan söylediği eski paylaşımından ortaya çıktı

Elif Şirin’in yalan söylediği ortaya çıktı. Twitter’da yaptığı paylaşımlar,Şirin’in emniyet, savcılık ifadesi ve röportajındaki yalanı ortaya çıkardı.

15934580_10154343698863667_684749066_n

uncxfxtitled-2

untitled-1

unfdgtitled-4

Elif Şirin’in daha önceki bu paylaşımları sosyal medyada günün konusu oldu.