07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Her Şey Raiting İçin… Acun 2 Yılda Özgecan’ı Unuttu
Her Şey Raiting İçin… Acun 2 Yılda Özgecan’ı Unuttu

Her Şey Raiting İçin… Acun 2 Yılda Özgecan’ı Unuttu

Acun Ilıcalı 2 yılda skandalı unuttu. Minibüsçü tarafından tecavüz edilip öldürülen Özgecan Aslan için “siz de mini eteği giyip, laik sitemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca ağlamayacaksınız” diyen türkücü Nihat Doğan yeniden Survivor kadrosunda… Doğan Acun’un kararının ardından Allah’a şükrederek dini mesajlar paylaştı.

Her Şey Raiting İçin… Acun 2 Yılda Özgecan’ı Unuttu

Acun Ilıcalı Survivor 2018 All Star için kadrosunu yavaş yavaş açıklamaya başladı. Son isim 2 yıl önceki Survivor Allstar kadrosuna alınan ancak katledilen Özgecen için paylaştığı,”siz de mini eteği giyip, laik sitemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca ağlamayacaksınız” sözleri nedeniyle kadrodan çıkarılan Nihat Doğan oldu.Yarışmanın yapımcısı ve sunucu olan Acun Ilıcalı, Survivor 2018 için adaya gidecek 8 kişinin ismini açıklamıştı.

Melih Gökçek’in kanalında program yapan türkücü Nihat Doğan Özgecan Aslan’ın katledilmesinden sonra attığı tweet ile büyük tepki görmüştü.

Nihat Doğan o paylaşımında “siz de mini eteği giyip, laik sitemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca ağlamayacaksınız” ifadelerini kullanmıştı.

Byük tepki toplayan Nihat Doğan önce paylaşımını silmiş, ardından da, Beyaz Tv kanalında yayınlanan Beyaz Futbol programına canlı yayında telefonla bağlanarak tüm Türkiye’den özür dilemiş ve yemin ederek mesajı o düşünce ile atmadığını açıklamıştı. Ancak Nihat Doğan’ı bu özrü de kurtaramış, Acun Ilıcalı tarafından kadrodan çıkarılmıştı.

 

Reyting tatlı geldi… Acun 2 yıl sonra Nihat Doğan’I yeniden kadroya aldı

Nihat Doğan bu seneki Survivor ünlüler takımı All Star’da yer alacağını sosyal medya hesabından paylaştı. Doğan paylaşımında kendisini mazlum ilan edip, “mazlumlarla Allah arasında perde yoktur” ifadelerini kullanıp, Allah’a şükretti.

İşte Nihat Doğan’In o paylaşımı;