07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Hamili Kart Yakınımdır Pozu
Hamili Kart Yakınımdır Pozu

Hamili Kart Yakınımdır Pozu

Yüksek puan alan onlarca kişinin elendiği TRT‘deki mülakat ve işe alım sonuçları tepkilere neden olmuştu. AKP Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’den ilginç bir paylaşım geldi. Mustafa Yel, TRT sınavını kazanan hemşehrilerinin teşekkür ziyaretine geldiğini duyurduğu bir mesaj yayımladı. Yel, gelen tepkilerin ardından paylaşımını apar topar kaldırdı.

TRT’nin açıklama için uzun bir süre beklediği kadro sonuçları 21 Şubat tarihinde açıklanmış ve büyük tepkilere yol açmıştı. Sınavdan yüksek puan alan adaylar atanamazken, listeye düşük puanla giren birçok isim mülakat sonrası atanmıştı. Yaşanan skandala ilişkin TRT’den sorumlu olan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’a iki ayrı soru önergesi verilirken, adaylar geçtiğimiz hafta TRT önünde eylem yapmıştı.

AKP’li vekilin pozu torpil iddialarını yeniden gündeme taşıdı

Saraygazetesi.com’un TRT’ye yönelik tepkiler devam ederken AKP Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’in sosyal medyadan yaptığı paylaşım torpil iddialarını yeniden gündeme getirdi. Yel, TRT’de işe giren adayın kendisine teşekkür ziyaretinde bulunduğunu açıklarken, gelen tepkilerin ardından paylaşımını kaldırdı.

trt-sinavini-kazanan-hemsehrileri2