07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Futbol Zirvesinde ‘Evet’ Propagandası
Futbol Zirvesinde ‘Evet’ Propagandası

Futbol Zirvesinde ‘Evet’ Propagandası

Kulüpler Birliği ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ortaklığında bu yıl ikincisi düzenlenen Futbol Zirvesi AKP‘nin “Evet” propagandasına döndü. Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı zirvede, TFF Başkanı Yıldırım Demirören konuşmasını, “Daha güçlü bir Türkiye için evet diyen bir 17 Nisan sabahında uyanmak dileğiyle hepinizi selamlıyorum” sözleriyle bitirdi.

İşte AKP’nin “evet” propagandasına dönen 2. futbol zirvesindeki konuşmalardan başlıklar;”

TFF BAŞKANI YILDIRIM DEMİRÖREN:

“Evet diyen bir 17 Nisan sabahında uyanmak dileğiyle”

“İnsanların aileleriyle geldiği bir tribün ortamı yaratacağız. En büyük şansımız sizin gibi futbolu seven bir Cumhurbaşkanımız olması. Biz artık UEFA seçimlerinde söz sahibi ülke haline geldik. Bizim önerdiğimiz kişi UEFA Başkanı oldu. Nisan ayı seçimlerinde bir Türk arkadaşımız yönetim kuruluna seçilecek. Artık Avrupa’da ve dünyada söz sahibi ülkeyiz. Sizin dünyadaki gücünüzle bizim de gücümüz artıyor. Bir Türk olarak bundan gurur duyuyorum. Daha güçlü bir Türkiye için evet diyen bir 17 Nisan sabahında uyanmak dileğiyle hepinizi selamlıyorum.”

KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANI GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ:

“Cumhurbaşkanımıza minnettarız”

“Minimum müdahale, maksimum fayda sağlayacaktır” dedi. Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen 2. Futbol Zirvesi’nde açılış konuşmasını yapan Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, bu yıl 2.’sini düzenledikleri bu zirvenin çok önemli bir organizasyon haline geldiğini belirtti. 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimini hatırlatarak konuşmasına başlayan Gümüşdağ, “16 Temmuz günü, yaptığımız hiçbir şeyin zerre kadar değerinin kalmadığı bir güne uyanabilirdik. Sayın Cumhurbaşkanımız’ın liderliği olmasaydı bugün bunları konuşamıyor olurduk. Bu yüzden kendisine minnettarız. Bu ülkenin nasıl bir uçurumun kenarından döndüğünü asla unutmayacağız. Ülkemize büyük zararlar vermiş olan FETÖ/PDY karşısındaki tavizsiz duruşunuzun daima yanında olacağız sayın Cumhurbaşkanım”

 

“Umarım Cumhurbaşkanımıza layık bir kulüpler birliği olmuşuzdur”

“Umuyorum bu ülke için çizdiğiniz birlik-beraberlik vizyonuna uygun bir kulüpler birliği olmuşuzdur. Bu yoğun programınız arasında bizleri onurlandırmanız bizi mutlu etti. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.”