07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “FETÖ ile Mücadele Sulanmakta, Sabote Edilmektedir”

“FETÖ ile Mücadele Sulanmakta, Sabote Edilmektedir”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bir çok kouya değindi ama ana konu FETÖ operasyonları eleştirisiydi.Bahçeli ” Operasyonların sulandırıldığını ve sabote edildiğin” söyledi ve “FETÖ’nün siyasi ayağı neden bulunamıyor?” diye sordu.

İşte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmadar satır başları:

“Ucu nereye kadar gidiyorsa oraya kadar gidilmeli ve kökü kazılmalıdır”

“FETÖ’yle sürdürülen mücadelenin tatmin edici seviyelere ulaşamadığı son gelişmelerden anlaşılmaktadır. Devlete bir kez daha sesleniyorum; FETÖ’nün ucu nereye kadar gidiyorsa oraya kadar gidilmeli ve kökü kazılmalıdır. Karşımızdaki tablo dehşet vericidir. 81 ilimizde düzenlenen operasyonlarda toplamda 7 bin kişi hakkında yakalama kararı çıkarılmıştır. 9 bin 103 polis açığa alınmıştır. KHK ile önemli adımlar atılmış, 3 bin 974 kamu görevlisi ihraç edilmiştir.”

“Kim suçlu, suçsuz iyi ayırt edilmelidir”

“Katil çetenin bulundukları her alanda tamamen sökülüp atılması milli beka meselesidir. Bu yapılırken adalete de dudak bükülmemelidir. Kim suçlu, suçsuz iyi ayırt edilmelidir. Henüz tabandan tavana çıkılamamıştır. İmtiyazlı isimlere dokunulmamıştır. Zabıt katibini, vaizi, teknisyeni, odayıcı, işçiyi devletten atmakla hedefe varmak düşünülemeyecektir. Ata binsek de ayağımız hala yerdeyse bir sorun var demektir.”

“FETÖ ile mücadele sulanmakta, sabote edilmektedir”

“Kriptoplar kendilerini emniyete almışlardır. FETÖ ile irtibatı arasında memur var da meşhur siyasetçi, bürokrat yok mudur? Sıradan insana güç yetiyor da, eğer varsa siyaset ve devlet yönetiminin tepesindeki yöneticilere sıra geldiğinde neden tepkisizlik oluyor? FETÖ ile mücadele sulanmakta, sabote edilmektedir. Mahrem imamlar bulunuyor da devletin en mahrem kademelerinde kritik görevler üstlenmiş tanıdık simalar neden ortaya çıkarılmıyor? Medya tartışmalara boğulmuştur.”

İşte Bahçelinin o konuşması;