07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Doğan Holding’e Polis Baskını !

Doğan Holding’e Polis Baskını !

İstanbul Polisi  sabahın erken saatlerinde Doğan Şirketler Grubu Holding’in Üsküdar’da bulunan merkez binasında gitti. Polisler binada arama yapıyor.

Odatv’nin haberine göre, polisler sabahın erken saatlerinde Doğan Ş Holding’in Üsküdar’da bulunan merkez binasında baskın düzenledi.. Polisler binada arama yapmaya başladı. Polisin arama yapmasının nedeninin tutuklanan Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu hakkında yürütülen FETÖ soruşturması olduğu iddia ediliyor.

Gözaltılar var

Holding Avukatı Erem Turgut Yücel sabah saatlerinde evinden gözaltına alındı. Şirketin eski CEO’su ve Doğan Holding şirketlerinde yöneticilik yapan Yahya Uzdiyen de gözaltına alındı. Her iki isim de FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan Doğan Holding Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu’nun ifadesinde sıkça geçiyordu.

Doğan Holding’ten açıklama var

Doğan Holding de operasyonla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada şunlar söylendi: “Bu sabah Grubumuz yöneticilerinden Yahya Uzdiyen ve Erem Turgut Yücel’in daha önce Ankara Temsilcimiz Barbaros Muratoğlu’nun tutuklanmasına neden olan soruşturma kapsamında ev ve ofislerinde arama yapılmış ve kendileri gözaltına alınmıştır.”