07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Damadın Takımına Kıyak

Damadın Takımına Kıyak

Başakşehir ile Galatasaray arasında oynanan maç, 2-1 Başakşehir’in üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası‘ndan elendi. Ama maçın skorundan sok hakem kararları konuşuluyor. Başakşehir oyuncusu Emre Belözoğlu göz göre göre rakibine dirsek attı, Başakşehir Başkanı ve aynı zamanda Emine Erdoğan‘ın yeğeniyle evli Göksel Gümüşdağ, ilk gollerinin ofsayt olduğunu itiraf etti.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Medipol Başakşehir ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Maç 2-1 Başakşehir galibiyetiyle bitti ve Galatasaray Kupa’dan elendi. Geceye damgasını vuran Galatasaray’ın elenmesi değil, Başakşehir forması giyen Emre Belözoğlu’nun attığı dirsekti.

Emre dirsek attı, Galayasaraylı oyuncu da sarı kart gördü

Mücadelenin 19. dakikasında Emre Belözoğlu’nun Galatasaraylı Josue’ye topsuz alanda yapmış olduğu dirsekle müdahalenin ardından Mete Kalkavan her iki oyuncuya da sarı kart gösterdi.Kalkavan’ın bu kararı Galatasaray taraftarından tepki gördü.

İşte Emre Belözoğlu’nun çok tartışılan o hareketi;

Maçtaki tek tartışılan konu Emre’nin attığı dirsek değildi. Başakşehir’in attığı ilk golün de ofsayt olduğu itirazları yükseldi. Maç sonunda Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, yaptığı açıklamada ilk gollerinin ofsayt olduğunu itiraf etti.