07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Cumhuriyet Devrimlerine Hakaret Yağdıran Başkandan Olay Poz
Cumhuriyet Devrimlerine Hakaret Yağdıran Başkandan Olay Poz

Cumhuriyet Devrimlerine Hakaret Yağdıran Başkandan Olay Poz

AKP Muğla Teşkilat Başkanı Şadi Pirci, sosyal medya hesabından kesilmiş bir dananın bacak arasından çekildiği fotoğrafını paylaştı… AKP teşkilatı üyeleri başkana güzelleme yapmak isterken yerin dibine soktular. AKP’li Başkan Şadi Pirci’nin daha önce Cumhuriyet devrimlerine hakaretler yağdırdığı da ortaya çıktı.

Cumhuriyet Devrimlerine Hakaret Yağdıran Başkandan Olay Poz

AKP’liler övmek isterken yerin dibine soktu

Fotoğrafı sosyal medya üzerinden etiketleyen AKP’li bir grup, Şadi Pirci’nin fotoğrafına beyin yakan ifadeler kullandılar.

“Dananın bacakları omuzda nerede ise. Danaya nasıl girileceğini bilmeyen teşkilata girebilir mi” diyen AKP’liler, “Bir kere bakış yakıyor. Tam bir Clark Gable. Ak Parti Teşkilat, Yeşilay, sığır ve dana uzmanı” ifadelerini kullandı.

İşte AKP Muğla Teşkilat Başkanına ironi yapmak isteyen AKP’lilerin o paylaşımı:

Kurbandan bacak arası poz veren AKP’li başkan Cumhuriyet devrimlerine hakaret yağdırmış

AKP Muğla Teşkilat Başkanı Sadi Pirci’nin daha önce sosyal medya hesabından Cumhuriyet devrimlerine hakaret ettiği ortaya çıktı. Erdoğan posteriyle birlikte çektirdiği resminin altına “Yunan’ı denize döktük! Ama giderken alfabelerini, şapkalarını, danslarını, balolarını ve yaşam tarzlarını bizim sahillere düşürmüşler! Ne tesadüf(!) Hepsini de aldık” yazarak paylaştığı ortaya çıktı.