07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Biat Edene Her Şey Serbest
Biat Edene Her Şey Serbest

Biat Edene Her Şey Serbest

Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) başkan adayı olacağını açıklayan ve son dönemde başlattığı “evet” kampanyası ile tartışılan futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen ile ilgili skandal belgeler ortaya çıktı. Futbol yorumculuğu yapan ve TFF Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Rıdvan Dilmen’İn “şans oyunları” oynatabilen bir şirketinin olduğu ortaya çıktı.

Odatv’nin haberine öre, Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) başkan adayı olacağını açıklayan Rıdvan Dilmen’in “şans oyunları” oynatabilen bir şirketinin olduğu ortaya çıktı.  Futbol bahis şirketlerinin sahibi olan Dilmen’in futbol yorumculuğunun etik olarak sorgulanması dışında, bu durumda Futbol Federasyonu’nun başına geçip geçemeyeceği de tartışılıyor.

Şirketin yönetim kurulu başkanı

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen’in İstanbul Ticaret Odası (İTO) kayıtlarına göre, “ERD Sportif Hizmetler Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi” bulunuyor. Bu şirkette, Rıdvan Dilmen, Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaparken, Ramila Novruzova ise Başkan Yardımcısı olarak yer alıyor.

İşte o belge:

b123

Yine kayıtlara göre şirketin faaliyetleri şöyle tarif ediliyor:

“Şirket şans ve talih oyunlarının yürürlükteki ilgili yasa dahilinde bayiliğini yapar. Bu oyunlar ile ilgili işyerleri açabilir. İşletebilir. Şirket ilgili mercilerden izin almak kaydıyla milli piyango, sayısal loto, spor toto, şans topu, on numara, spor loto, at yarışı ve benzeri yasal talih oyunları ile ilgili bayilikler alabilir, satabilir, devralabilir, işletmeciliğini yapabilir.”

İşte Odatv’de yayınlanan o belgelerin tamamı;

b220 b314 b46 b53