07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Arınç, Cihaner’i Tanık Gösterdi Tokat Gibi Yanıt Aldı

Arınç, Cihaner’i Tanık Gösterdi Tokat Gibi Yanıt Aldı

İlhan Cihaner’in makamının basılıp, FETÖ’cü savcı ve polislerce gözaltına alındıktan sonra, tutuklandığında gizli tanık Efe’ye sahip çıkan Bülent Arınç, aynı gizli tanık damadı için “mahrem imam” deyince Cihaner’i tanık gösterdi. Cihaner’den tokat gibi bir yanıt geldi: Damadınız hakkında konuşunca mı iftiracı olduğu anlaşıldı? Bir özeleştiri ve mesela @mustafahos tan özür dilemeyi düşünmüyor musunuz?

Arınç, Cihaner’i Tanık Gösterdi Tokat Gibi Yanıt Aldı

İşte Bülent Arınç’ın o paylaşımı;

“Gizli Tanık Efe” olarak bilinen Bayram Bozkurt’un, damadım Ekrem Yeter hakkında “mahrem imam” vb şeklindeki yalan, iftira ve saçmalıklarını haber yapan medya kuruluşları ! Buyrun, gizli tanık, açık müfteri Bayram Bozkurt kimmiş dinleyin”

 

İlhan Cihaner’den Arınç’a tokat gibi soru

Damadı Ekrem Yeter için gizli tanık Efe’nin ‘mahrem imam’ suçlamasına Bülent Arınç İlhan Cihaner’i şahit göstermişti. Cihaner’den tokat gibi bir yanıt geldi: Damadınız hakkında konuşunca mı iftiracı olduğu anlaşıldı? Bir özeleştiri ve mesela @mustafahos tan özür dilemeyi düşünmüyor musunuz?

İşte Cihaner’in Bülent Arınç’a gizli tanık Efe yanıtı;

“İyi de sayın @bulent_arinc aynı adamın apaçık iftira ve hezeyanları yüzünden siz ve partiniz kaç kişinin mahvına yol açtınız? Sizin damadınız hakkında konuşunca mı iftiracı olduğu anlaşıldı?Bir özeleştiri ve mesela Mustafa Hoş’tan özür dilemeyi düşünmüyor musunuz?”

Mustafa Hoş: İyi bildiği gizli tanık iftira bumerangı oldu

Gazeteci Mustafa Hoş ise Arınç’ın canlı yayında Cihaner operasyonuna sahip çıkıp, canlı yayında hakaretler yağdırdığı videoyu paylaşıp, Cihaner’i tanık göstermesine iftira bumerangı benzetmesini yaptı.

İşte Hoş’un o paylaşımı;

Bülent Arınç Erzincan kumpasının suç ortağıdır. İyi bildiği gizli tanık açık iftira bumerangı oldu.Bu konuşması yargılanana kadar peşinde olacak”

Canlı yayında tükürükler saçarak hakaret yağdırmıştı

FETÖ savcı ve polisleri İlhan Cihaner’i makamında gözaltına almasıyla ilgili NTV televizyonunda Haber Genel yayın Yönetmeni olan Mustafa Hoş, haberi “Başsavcıya Abluka” başlığıyla görmüş, haber başlığına müdahale edince NTV’den istifa etmişti. Arınç, Mustafa Hoş istifa ettikten sonra, Mustafa Hoş için, ağzından tükürükler saçarak canlı yayında hakaretler yağdırmıştı.

İşte Arınç’ın o açıklaması;