07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “Alevlerin Arasında Atatürk Silüetini Çok İyi Göreceksiniz”

“Alevlerin Arasında Atatürk Silüetini Çok İyi Göreceksiniz”

Müjdat Gezen Sanat Merkezi‘nin  kimliği belirsiz bir kişi tarafından kundaklanmasına ilişkin Gezen açıklama yaptı. Müjdat Gezen, kundaklama olayının “hayır” oyları için tek yürek olmalarını engelleyemeyeceğini söyledi.

Müjdat Gezen’in kundaklama olayıyla ilgili açıklaması şöyle;

 

“Görüntüde çember sakallı bir arkadaş var. Yangınlar bizim içimizdeki ateşi söndüremez. İçimizdeki ateş farklı bir ateş. Yangının görüntüsünde bu okulun neden yanmadığını çok iyi göreceksiniz. Alevlerin arasında Atatürk silüetini çok iyi göreceksiniz. Burası dünyanın ilk ve tek parasız özel okulu. Kurslarımızdan gelen paralarla buradaki öğrencilerin okuması kolaylaşıyor .Biz anayasanın en baş kişi tarafından çiğnendiği bir ülkede yaşıyoruz. Onun için yasa, kanun manun… Burası, Teksas var ya, orayı geçmiş durumda. Hükümet devam edin, mahkemeler elimizde diyor. Bu böyle devam etmez. Yapılan bütün anketlerde hayır oylarının önde olması bunları çok ürkütüyor”

AKİT TV HEDEF GÖSTERMİŞTİ

Müjdat Gezen ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi geçtiğimiz günlerde Akit TV’de hedef gösterilmişti. Kanalın sunucularından Ahmet Kezer, Müjdat Gezen’e hakaretler yağdırmış, “Şimdi kalkmış Müjdat Gezen Sanat Merkezi denen bi yerde sanat öğrettiğini iddia ediyor. Biraz bacak aç… Bunlara gönderdiğiniz çocuklarınız oradan nasıl çıkar” ifadelerini kullanmıştı.

İşte Müjdat Gezen’in açıklaması;