07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “3 Kuruşa Kendinizi Satmayın”
“3 Kuruşa Kendinizi Satmayın”

“3 Kuruşa Kendinizi Satmayın”

Kolpaçino filminde Ganyotçu karakteri ile tanınan oyuncu Ebubekir Öztürk’ün referandum öncesi İzmir Marşı’na küfrettiği video büyük tepkilere neden oldu. En ağır tepki ise İzmir Marşı’nı 18 Mart Çanakkale Zaferi öncesi seslendirip, şehitlere armağan eden Haluk Levent’ten geldi: 3 kuruşa kendinizi satmayın!

“3 Kuruşa Kendinizi Satmayın”

Şimdilerde  TRT 1’de yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinde oynayan Kolpaçino filminin Ganyotçu’su u Ebubekir Öztürk ‘ün İzmir Marşı’na küfrettiği ve Erdoğan sloganları attığı video ortaya çıktı. Sosyal medyada bu görüntülere tepki yağdı.

“Satmayın 3 kuruşa kendinizi.Memleket için savaşın onun uğruna ölün lan!”

Öztürk’e en ağır tepki 18 Mart zaferi öncesi şehitler için İzmir Marşı’nı söyleyen Haluk Levent’ten geldi. Haluk levent twitter hesabından yapıtığı paylaşımda;

“İzmir’in dağlarına küfredenler kime küfrettiklerini iyi biliyorlar. Satmayın 3 kuruşa kendinizi.Memleket için savaşın onun uğruna ölün lan!” dedi.

İşte Levent’in İzmir Marşı’na hakaret eden Öztürk’e sert tepkisi:

TRT dizisinden kovuldu

Tepkiler sonrası oyuncunun anlaşmalı olduğu Es Film, sözleşmenin iptal edildiğini ve oyuncunun TRT’de yayınlanan Payitaht Abdülhamit adlı diziden çıkarıldığını duyurdu.

“Video kesilmiş, bağlamından koparılmış, özür dilerim”

Video ile ilgili haberlerin ardından Öztürk avukatı aracılığıyla bir açıklama yaptı. Açıklamada, videonun bir bölümünün kesilerek yayınlandığı ileri sürüldü. Açıklamada, “Müvekkilimiz, sadece bir kısmı yayınlanmak suretiyle bağlamından koparılan ilgili görüntüler nedeniyle istemeden incitmiş olduğu samimi vatandaşlarımızdan özür dilemektedir” denildi.

Haluk Levent İzmir Marşı’Nı seslendirmiş, klip büyük ilgi görmüştü;