07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Uğur Tütüneker Havalimanında Gözaltına Alındı
Uğur Tütüneker Havalimanında Gözaltına Alındı

Uğur Tütüneker Havalimanında Gözaltına Alındı

15 Temmuz darbe girişimi sonrası futbolda “FETÖ” soruşturması kapsamında, hakkında yakalama kararı çıkartılan eski Galatasaraylı milli futbolcu  Uğur Tütüneker, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gözaltına alındı.

İsviçre’nin FC Wil takımının teknik direktörlüğünü yapan Tütüneker, hakkında gözaltı kararı çıkmasının ardından kulüple ilişkisi kesilmişti. Uğur Tütüneker daha sonra yaptığı açıklamada Türkiye’ye döneceğini duyurmuştu.

Sabah gazetesinin haberine göre Tütüneker, bugün İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki pasaport kontrol noktasında gözaltına alındı. Uğur Tütüneker daha sonra Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasına götürülerek Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde sorguya alındı.

4 Galatasaraylı eski futbolcu için yakalama kararı çıkarılmıştı

Fethullahçı Terör Örgütü’nün futboldaki yapılanmasına ilişikin yürütülen soruşturma kapsamında geçtiğimiz günlerde İstanbul Terör ve Örgütlü Suçlar Savcılığı’nca operasyon düzenlenmiş, Galatasaraylı eski futbolcular İsmail Demiriz, Hakan Şükür, Arif Erdem ve Uğur Tütüneker hakkında gözaltı kararı çıkarılmıştı.