07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Türkiye’nin Kalbine Bomba

Türkiye’nin Kalbine Bomba

Ankara’da Genelkurmay kavşağında mesai bitimi servis araçlarının geçişi sırasında patlama oldu. Saldırıda 28 kişi öldü 61 de yaralı var. 

 Genelkurmay’a 300, TBMM’ye 500, Hava ve Deniz Kuvvetleri Komutanlıklarına 200 metre mesafede meydana gelen patlama sonrası çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.  Ankara valiliği’nce yapılan açıklamaya göre patlamada 28 kişi hayatını kaybetti, 61 yaralı var.. Bazı görgü tanıkları aracın Toros marka bir otomobil olduğunu söyledi. Patlamanın etkisiyle olay yerinde büyük bir çukur meydana geldi.

Ankara’daki saldırının yaşandığı yere giden CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan olay yeri ile ilgili gördüklerini anlattı.

Hastaneye Götürülmeyen 12 Cansız Beden var
CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan komple dolu olan bir otobüsün tamamen yanarak paramparça olduğunu ve içinden kimsenin kurtulmasının mümkün olmadığını söyledi. Hastaneye götürülmemiş 12 cansız beden gördüğünü söyleyen Tarhan bazı cansız bedenlerin yanan araçtan çıkarılamadığını ifade etti.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Ankara’daki patlamada 28 kişinin hayatını kaybettiğini, 61 kişinin ise yaralandığını açıkladı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: Bomba yüklü bir araç 5 servis aracı ortasında patlatıldı

“Eskişehir istikametinden gelen bir araç Merasim Sokağı 100-150 metre geçtikten sonra askeri servis araçlarının bulunduğu sağlı sollu 5 aracı ortasına geldiği sırada bir patlama var. Bir otomobil bomba yüklü otomobilin patlatılması sonucu olay meydana gelmiştir.”

 

İşte ilk görüntüler;

 

ank3

 

ank4

ank