02 Temmuz 2024 Salı
Ana sayfa » Rus Generali Advocaat
Rus Generali Advocaat

Rus Generali Advocaat

Fenerbahçe’nin yeni antrenörü Dick Advocaat’ın Rus generali üniforması ile fotoğraf çektirdiği ortaya çıktı.

Zenit takımını çalıştırdığı dönemde çekilen fotoğraf için Advocaat ” Bir zamanlar ‘General’ namıyla bilinen Hollandalı hoca Rinus Michels’in asistanı olarak çalışmıştım. O yüzden bana da ‘Küçük General’ adını vermişlerdi. Ama Rusya’ya gelince gerçek general oldum” demişti.

Russian Prime Minister Vladimir Putin (C) casts his vote on an electronic ballot box in a polling station in Moscow March 4, 2012. Putin sought a convincing victory in Russia's presidential election on Sunday to strengthen his hand in dealing with the biggest opposition protests since he rose to power 12 years ago. REUTERS/Alexei Nikolsky/RIA Novosti/Pool (RUSSIA - Tags: POLITICS ELECTIONS) THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY. IT IS DISTRIBUTED, EXACTLY AS RECEIVED BY REUTERS, AS A SERVICE TO CLIENTS. FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS

Advocat Rus takımı Zenit ile şampiyonluk yaşamış ve UEFA kupasını kazanmıştı. Bu başarıları nedeni ile Putin tarafından Kremlin Sarayı’nda ağırlanmıştı. Putin, görüşmede Advocaat’a “mesleki sırlarını” sormuş ve şu yanıtı almıştı: “Küçükken kısa boylu bir çocuk olduğum için bana bazıları hayatta başarılı olamayacağımı, işimin zor olduğunu, uzun boyluların başarılı olabildiğini söylerlerdi. Ama ben çok çalıştım ve tersini kanıtladım”

Kaynak(turkrus.com)