07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Pus Dağıldı Takke Çıktı
Pus Dağıldı Takke Çıktı

Pus Dağıldı Takke Çıktı

Yenişafak yazarı Yusuf Kaplan laikliği hedef aldı. Yandaş yazar Kaplan,”Laiklik pompalanarak cemaatler hedef alınıyor. Bu 15 Temmuz’un 2. ayağı” dedi..

İşte Yusuf Kaplan’ın o yazısından ilgili bölüm;

15 TEMMUZ’UN 2. AYAĞI: CEMAATLERİN VURULMASI, LAİKLİĞİN POMPALANMASI!

Gelinen noktada, işin kontrolden çıkmaması ve ürpertici mecralara sapmaması için şu uyarılarımı lütfen dikkate alın, diyorum:

1- Birincisi: Erdoğan’ın etrafının boşaltılmasına, Erdoğan’ın yalnızlaştırılmasına aslâ izin verilmemeli. Bu mücadele, Erdoğan olmadan başarıya ulaşamaz. Bunu bütün dünya biliyor!
O yüzden Erdoğan’ın etrafında dünyevî beklentileri olmayan kale gibi duracak sağlam, basiretli, donanımlı ve korkusuz dava adamlarına ihtiyaç var.

2- İkincisi: FETÖ’yle mücadele mecraından saptırılıyor: Bir taraftan laikler, diğer taraftan YENİ-FETÖ’cüler, tankların önüne yatan cemaatleri, tarikatleri hedef tahtasına yatırmaya başladılar.
Her gece televizyonlarda, açık açık cemaat, tarikat isimleri verilerek bu cemaatler, tarikatlar hedef gösteriliyor. Her gece belli başlı televizyonlarda defalarca tekrarlanıyor bu hedef göstermeler!
Dikkat buyurulsun lütfen: Asıl tehlike bu! Üstelik de aynı anda iki taraftan yapılan medyatik yaylım ateşinin ortasında kalıyor cemaatler ve tarikatler.
Dahası, bu hedef göstermeler, bazı ilahiyat profesörlerine yaptırılıyor: Bu insanlar, bilip bilmeden -belki de bilerek- hem “Türkiye’yi ancak laiklik kurtarabilir” diyebiliyorlar hem de açık açık isim vererek cemaatleri, tarikatleri hedef gösteriyorlar!
Bu nedir?
Hiç şüpheniz olmasın ki, bu, 15 Temmuz saldırısının ikinci ayağıdır. İkinci dalga, budur!