07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “PKK’lıların Düğünleri Var… Böyle Bir Yere Amel Yapalım”
“PKK’lıların Düğünleri Var… Böyle Bir Yere Amel Yapalım”

“PKK’lıların Düğünleri Var… Böyle Bir Yere Amel Yapalım”

Gaziantep’te sokak düğününde gerçekleştirilen intihar saldırısında 50 kişi hayatını kaybetti 74 kişi de yaralandı… Teröre lanet mesajları yayınlanırken, korkunç saldırıya ilişkin skandal da ortaya çıktı. Düğün saldırısın önceden bilindiği anlaşıldı. Yani o katliam da göz göre göre gelmiş.

İşte odatv’de yer alan habere göre o saldırıya ilişkin detaylar;

 

Saldırı Ankara katliamı iddianamesinde yazıyor

19 Mayıs’ta yani 3 ay önce Gaziantep’te  polis operasyonunda yakalanacağını anlayınca üzerindeki bombaları patlatıp intihar eden IŞİD’in sözde Türkiye emiri ve bombalı saldırıların planlayıcısı Yunus Durmaz’ın yazışmaları, Ankara’daki katliam ile ilgili hazırlanan iddianamede yer almıştı.

Yunus Durmaz’a ait flash bellekten elde edilen ve IŞİD’in “Sınır Emiri” İlhami Balı’ya hitaben yazılan yazılarda, Gaziantep’teki düğünlere bombalı intihar saldırısı düzenlemek için izin istendiği görülüyor.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan 10 Ekim Ankara Katliamı iddianamesinde yer alan Durmaz’a ait yazışmaların ilgili kısmı şöyle:

“PKK’lılar düğün yapıyor.Tamam derseniz amel yapacaz inş.”

“Allaha hamd, rasulune salat ve selam olsun. Şeyhim aramızda anlayamadığım bir irtibat sorunu var. Bana öyle geliyor ki karşılıklı beklentiler içindeyiz. Yani ben sizi bekliyorum sizde beni. Sorduğum ve cevabını beklediğim 6 tane mesele var neden bu kadar geç kalıyor sorun nerede acaba. Sizden acil cevabını beklediğim şeyler. 1: NATO patriotları çekiyor yol güzergâhları biliniyor tamam derseniz geçiş yollarına mayın döşeyerek bekliycez. Bunlara yapabileceğimiz en uygun amel mayın. 2: PKK’lılar düğün yapıyorlar, bu düğüne sadece akraba olduğu için gelenler de var ama geneli PKK’lı ve düğünlerde PKK bayrağı açılıyor, PKK şarkıları söyleniyor. Böyle bir yere amel yapalım mı diye soruyorum, bugünlerde düğün var. Tamam derseniz amel yapacaz inş.”

İşte o belge:

Untitled-1(175)