07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Pişkinliğin Bu Kadarı

Pişkinliğin Bu Kadarı

Gazeteci İsmail Saymaz canlı yayında Nagehan Alçı’ya geçmişi hatırlattı. Saymaz’ın”“Siz polisin verdiği belgeleri sallarken cezaevindekiler hakkındaki fermanı sizden öğreniyordu” sözlerine, Nagehan Alçı “cemaat beni de kandırdı, bunun için özür diledim” diye cevap verdi.

CNN Türk’te yayımlanan “Ne Oluyor” programında gazeteci İsmail Saymaz’la Nagehan Alçı arasında “Odatv” tartışması yaşandı.

Odatv operasyonunda verilen tutuklama kararları sonrasında Nagehan Alçı’nın tavrını anlatan İsmail Saymaz, “Onlar tutuklandığı akşam biz ekranda Nagehan Alçı’yı izliyoruz ve Nagehan Alçı Deniz Baykal’a kumpası Soner Yalçın ve Odatv’nin kurduğunu iddia etti. Onlar mı kurdu?” dedi.

Bunun üzerine Nagehan Alçı “Hayır” dedi ve Cemaat’in kendisini yanılttığını, bunun için de özür dilediğini daha önce ifade ettiğini söyledi.

İsmail Saymaz da “Ama insanlar cezaevlerinde süründüler. Siz burada polisin verdiği belgeleri sallarken insanlar cezaevinde, hakkındaki fermanı sizden öğreniyordu. Cemaat’in kestiği fermanları böyle duydular. ‘Odatv Alevi- Sünni çatışması çıkaracak’ yalanlarını sizden duydular.” dedi.

İşte o anlar;

İsmail Saymaz programda Negehan Alçı’ya Rasim Ozan Kütahyalı ile birlikte aldığı Bankasya kredisini de hatırlattı.


Tartışmanın harararetlendiği bir anda İsmail Saymaz’ın Zekeriya Öz hatırlatması da programa damga vurdu.