07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “Parsel Parsel”i Unutturmak İçin Uçmaya Başladı
“Parsel Parsel”i Unutturmak İçin Uçmaya Başladı

“Parsel Parsel”i Unutturmak İçin Uçmaya Başladı

Daha önce 15 Temmuz darbe girişimin 1 numaralı şüpheli Fetullah Gülen’in “insanları cinlerle yönettiğini” söyleyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bu sefer çıtayı iyice yükseltti. Gökçek, Fetullah Gülen’in ABD ile işbirliği yaparak 14 Ağustos’ta Marmara’da bir deprem planladığını öne sürdü.

Fethullah Gülen’in ‘darbe girişimini cinler vasıtasıyla yaptığı’nı savunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yeni bir iddia da bulundu.

Gçkçek, Beyaz TV’de 15 Temmuz darbe kalkışmasının ardından “FETÖ”nün 14 Ağustos planlarını bildiğini iddia etti.

İşte o açıklaması;

“FETÖ ABD ile işbirliği yaparak Marmara’Da deprem olanlıyor”

“Ben olacağına inanmıyorum da ama bunu zorlayan görüntüler bunlar. FETÖ’cüler arasında yapılan propagandaya göre söylenmek istenen şu; daha önce Gölcük’te deprem oldu. Bunun nedeni internete girerseniz buradaki bir fay hattının özellikle İsrail ve Amerika tarafından bir deneyle patlatılması olarak ifade ediliyor. Vatandaşlar ‘Melih Gökçek komplo teorisi üretiyor’ demesin. Ben böyle olacak demiyorum. FETÖ’cülerin iddiası bu. ‘Amerikalılar böyle bir söz verdi ve AK Parti’nin kuruluş gününde bunu yapacaklar’ diyorlar. Ben olacağını düşünmüyorum üstüne basa basa”

 

Gökçek daha öncede “parsel parsel”in üzerini örtmek için Fetullah Gülen’in insanları cinlerle etki altına aldığını söylemişti.