07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Organize Tesadüfler

Organize Tesadüfler

İstanbul Fatih’teki şehit cenazesi sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na mermi kovanı atan saldırganın Başbakan Binali Yıldırım ile görüştüğüne dair fotoğrafları ortaya çıkmıştı. Başka fotoğrafları da var. Öte yandan yine uyuşturucu ticareti ve adam yaralamaktan sabıkalı ve sahte polis üniformalı salgırgan Tunç Ezer  serbest bırakıldı.

Kılıçdaroğlu’na saldırıdan önce Başbakan Binali Yıldırım ile sarmaş dolaş fotoğrafları ortaya çıkan  İrfan C.’nin AKP içinde aktif çalışan isimlerden biri olduğu ortaya çıktı.İşte kendi sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşımlar.

3

4

İrfan C. ayrıca silahlarla poz verdiği ve sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflar da var.

5678

 

Organize provokasyonla ilgili Kılıçdaroğlu’nun arabasına saldıran, sahte polis üniformalı Tunç Ezer’in uyuşturucu ticareti ve adam yaralamaktan sabıkası olduğu ortaya çıkmıştı. İrfan C. ile birlikte gözaltına alınan diğer 3 şüpheliden biri de Tunç Ezer’di…Sahte polis üniformalı Tunç Ezer önce şehidin kardeşiyim, sonra da yeğeniyim diye çelişkili ifadeler vermişti. Ezer ve diğer 3 kişi de emniyetten serbest bırakıldı.

575897a1c03c0e0facacb8ea