07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “Köpeklik Yapmak İçin Havlamayı Sürdürüyor”
“Köpeklik Yapmak İçin Havlamayı Sürdürüyor”

“Köpeklik Yapmak İçin Havlamayı Sürdürüyor”

AKP’nin havuz medyası  Sabah yazarı Hilal Kaplan ile Tayyip Erdoğan’ın kuzeninin haber sitesindeki ortağı ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun seçim kampanyalarının danışmanı Atılgan Bayar birbirine girdi.İkili sokak ağzıyla birbirine girdi: Karanlık ilişkileri herkesin malumu bazı tipler, kişisel çıkarları için, birilerine köpeklik yapmak için havlamayı sürdürüyor.

Davutoğlu’nun eski danışmanı Atılgan Bayar, Hilal Kaplan’ın Fethullah Gülen’e şiir yazdığını hatırlatarak Kaplan’ın eşi Süheyb Öğüt ile ilgili “Davutoğlu’na alçakça saldıran, Serhat Albayrak tarafından korunan FETÖcü Armoni’nin kurucusunun oğludur” dedi. Hilal Kaplan ise “Karanlık ilişkileri herkesin malumu bazı tipler, kişisel çıkarları için, birilerine köpeklik yapmak için havlamayı sürdürüyor” diye yanıt verdi.

İşte Atılgan Bayar’ın O mesajları:

atılgan1 atılgan2 (1)  atılgan3

Hilal Kaplan iddialara yanıtı Sabah’taki köşesinden verdi; İşte o bölüm;

“Kişisel çıkarları için, birilerine köpeklik yapmak için havlamayı sürdürüyor”

“Karanlık ilişkileri herkesin malumu bazı tipler, kişisel çıkarları için, birilerine köpeklik yapmak için havlamayı sürdürüyor. Ne var ki, köpeklere takılanlar istikamete varamazlar. Dolayısıyla bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da köpekleri muhatap almaya lüzum yok. Ancak tasmayı tutanlar ayaklarını denk almazlarsa, bu çirkinliği deşifre etmeye mecbur kalacağım. Alnı ak olanlar için, şeffaflık en büyük güçtür.”