07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Kapak…İmza…Fırat Tanış
Kapak…İmza…Fırat Tanış

Kapak…İmza…Fırat Tanış

Havuz medyası’nın “sabah şekeri” Melih Altınok, sanatçı Fırat Tanış’ı teröristlere yardım ve yataklıkla suçlayınca öyle bir cevap aldı ki, sosyal medyada günün alay konusu oldu…

Sanatçı Fırat Tanış, Taksim’de haince gerçekleştirilen canlı bomba saldırısı sonrasında İstanbul’un ölü şehir haline gelmesine tepki gösterdi.

Tanış Twitter’dan; “Madem hayat durdu, neden sen kasten durdurmuyorsun dersin?, mesela 15 gün benzin almasan arabana?, 15 gün paralı yollarını kullanmasan? nasılsa bomboş avm lere 15 gün gitmesen, kredi kartı kullanmasan? 15 gün Twitter ı SEN kullanmasan? 15 gün bankaya uğramayıversen mesela? 15 gün muhalif bile olmasan ? 15 gün eğlence mekanlarına gitmesen ? (nasılsa güvenli de değil) hayır, hayat durduysa bir işe yarasın, diyorum.” mesajlarını paylaştı.

“1 Sabah Gazetesi Aldım”

Havuz Medyası’nın “sabah şekeri”kalemi Melih Altınok  Fırat Tanış’ın paylaşımlarını  “Bugün teröristler için ne yaptın?” diye sorarak paylaşrı. Fırat Tanış’ın Altınok’a cevabı gecikmedi. “1 sabah gazetesi aldım.”

Ancak tartışma bununla da bitmedi. Melih Altınok Tanış’a cevap vereyim derken bir gaf daha yaptı. Altınok, “Şu röportaj verdiğin Sabah gazetesi mi diye sordu” bu tartışmayı gören bazı Twitter kullanıcıları da, Melih Altınok’a “Madem Fırat Tanış Teröristti neden Sabah Gazetesi’nde röportajı çıktı” çıktı diye soru.