07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Hamile Kadına Dayakta 2.Perde
Hamile Kadına Dayakta 2.Perde

Hamile Kadına Dayakta 2.Perde

Manisa Turgutlu’da parkta spor yapan hamile Ebru Tireli’ye saldırıyı gerçekleştirdiğini itiraf ederek tutuklanan şüphelinin polis ifadeleri ortaya çıktı… Saldırgan D.K., ifadesinde olay anında alkollü olduğunu öne sürdü. Olaydan sonra yakalanan ve masum olduğu anlaşılan M.T. için haberlerde izlerken “şerefsiz” dediği ortaya çıktı.

Evli ve 2 çocuk babası olan D.K.’nın tuğla fabrikasında çalıştığı, kaza yaptığı için olaydan 2 gün önce izin aldığı tespit edildi. İzinli gününde Ebru Tireli’ye saldırdığı belirtilen ve yakınlarına bir şey anlatmayan zanlının 2 gün sonra işe gittiği ifade edildi. Çalışma arkadaşlarının gazete ve televizyonlardaki M.T. ile ilgili haberlere ilişkin sohbetine de katılan D.K.’nın, şüpheli olarak gözaltına alınan M.T. için “Şerefsiz” dediği öğrenildi. Yıllardır beraber çalıştığı çalışma arkadaşları D.K,’nın bir kadına zarar verecek bir yapıya sahip olmadığını, şiddet üzerine herhangi bir söylemine de rastlamadıklarını anlattı.

Ebru Tireli teşhise gidemedi

Doktorun talimatıyla geçici bir süre Turgutlu dışında dinlenen Ebru Tireli’nin, rahatsızlığı nedeniyle şüpheli D.K.’yı teşhise gidemedi. Tireli’ye aynı psikolojiyi tekrar yaşamaması için olayla ilgili çıkan gazete ve televizyon haberlerinin izlettirilmedi ve sadece asıl saldırganın tutuklandığı sözlü olarak iletildi.