07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Hakem Rezaletine Kim Ne dedi?
Hakem Rezaletine Kim Ne dedi?

Hakem Rezaletine Kim Ne dedi?

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nde Braga ile oynadığı mücadeleye hakem Ivan Bebek’in kararları damga vurdu. Hakeme tepkiler de sert oldu.

İşte O Hakem Yorumları;

Merkez Hakem Kurulu eski başkanı Mustafa Çulcu: Hakemlik yapmadı, rezildi. Resmen Fenerbahçe’yi doğradı. Fenerbahçe hakem oyunlarıyla kupa dışına itildi, önü kesildi. Belki eski bir hakem olarak bu sözleri söylemek bana yakışmıyor ama, benim gördüm bu. Böyle bir hakemlik dünyanın hiçbir yerinde kabul edilemez. Fenerbahçe hakem oyunlarıyla kupa dışına itildi. Önü kesildi. Belki eski bir hakem olarak bana yakışmıyor ama gördüğüm olay ve bu hakemlik dünyanın hiçbir yerinde kabul edilmez.

golofsayt

Mehmet Demirkol: Hakem adeta perişan etti. Çok korkunç bir performansı vardı. Hakemle ilgili her şey söylenebilir. Başka türlü olmazdı, hakem eledi. Maçı seyrederken Deniz Ateş Bitnel’den özür dileyesim geldi. Turun gitmesinin yüzde 70 sebebi hakem, geri kalan da Pereira ve oyuncular

volkan

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira: Maçın kritik anlarını hakem belirledi. İlk gol ofsayt, ikinci gol hakem hatası. Bu maçtaki hakemin seviyesi bu olmamalıydı. Avrupa Ligi’nde, böyle önemli bir turda hakem belirlememeli. Maçın hikayesi bundan ibaret. Galatasaray maçını etkilememeli bu skor.

Saha içerisinde çok fazla hata vardı. Olmayan penaltı, ofsayt vardı. Daha sonra risk almak zorundaydık ve sonuç bu hale geldi. Hakem Avrupa Ligi’nin bu turunda değildi seviye olarak. Üzgünüz elendiğimiz için. Futbol böyle bir oyun. UEFA seviyesinde bile maalesef bunlar yaşanabiliyor

topal

Rıdvan Dilmen: Türk futboluna operasyon yapılmıştır.Bu hakem önümüzdeki bir turnuvada yarı final vs yönetecektir. Ödülünü alacaktır. Blatter gibileri ahlaksızlığın kralını yapıyorlar. Bugün Galatasaray veya Beşiktaş da sahada olsa bu operasyon olacaktı

Luis Nani: Bazı kararlar kötü sonuçlara neden oldu. Bugün en önemli unsur hakemdi. Kararlardan olumsuz etkilendik. Bu akşam hakem için ‘Maçın adamı’ diyebiliriz. Verdiği kararlar kesinlikle normal değildi.

hakem

Volkan Demirel: Ben böyle bir hakem görmedim. İlk gol ofsayt. İkinci pozisyonda penaltı ve kırmızı kart da hatalı. Bizim de hatalarımız oldu. Bunları konuşacağız. Konuşmaya çalışıyoruz, anlamıyor. Söyleneyecek çok şey var konuşamıyorum. Fenerbahçe çok şeyler atlattı. Bunu da atlatacak. Haksızlık yapıldı. Elendik ve önümüze bakacağız. Yenildik diye üzülüyoruz ama derbi maçına yansıması gibi bir durum olamaz.